Μάρτιος 2015

Ο Αντώνης Κανάκης έχασε τον πατέρα του!

Σήμερα ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα για τον αγαπητό παρουσιαστή της εξαιρετικά δημοφιλούς εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα". Δύσκολη γιατί ο αγαπημένος του πατέρας, δυστυχώς, έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ο πατέρας του Αντώνη Κανάκη νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Αντώνης ήταν διαρκώς στο πλευρό του και γι' αυτό το λόγο αναβλήθηκε χθες η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη!!!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Ελληνικού κοινού, η Ελένη Μενεγάκη, εδώ και λίγες ώρες κρατάει στην αγκαλιά της το τέταρτο μωράκι της.

Η Ελένη μας, μπήκε χθες στο μαιευτήριο συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Ματέο Παντζόπουλο, και λίγο πριν τις 11 το βράδυ υποδέχτηκαν στη ζωή το κοριτσάκι τους. Το μωρό είναι υγιέστατο και ζυγίζει 2.750.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει άλλα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ αυτό είναι το πρώτο παιδί του Ματέο Παντζόπουλου.

Να τους ευχηθούμε να τους ζήσει και να είναι καλότυχο.

Άλλαξε την εμφάνισή της η Sofia Richie!

Η 16χρονη Sofia Richie είναι η μικρή αδερφή της Nicole Richie και κόρη του Lionel Richie. Ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγαλύτερης αδερφής της, που ήξερε πολύ καλά πως να παίζει το παιχνίδι της σόου μπιζ, συχνά πυκνά απασχολεί τα μέσα με τις extreme εμφανίσεις της και τα τολμηρά χρώματα των μαλλιών της,

Έκανε πάλι αυτό που ξέρει καλύτερα: έκοψε και έβαψε τα μαλλιά της και αυτό έγινε θέμα παγκοσμίως! Μόλις πριν ένα μήνα περίπου, η εντυπωσιακή εμφάνιση της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μας είχε εντυπωσιάσει με το ξανθό χρώμα και τα μακριά μαλλιά της.

Η Nicole Richie περιμένει κι άλλο παιδάκι!

Την Nicole Richie, την υιοθετιμένη κόρη του διάσημου τραγουδιστή Lionel Richie, την γνωρίσαμε κυρίως λόγω της κολητής παρέας που έκανε με την Paris Hilton. Tα πάρτυ που έκαναν οι δυο τους άφησαν ιστορία και πολλούς τόνους αλκοόλ στους οργανισμούς τους.

Όμως, από τότε έχει περάσει πολύς καιρός. Μπορεί η Hilton να μην έχει αλλάξει πολύ, όμως η Nicole Richie νοικοκυρεύτηκε, έκανε παιδιά και πλέον είναι μία αφοσιωμένη μανούλα που δεν τραβάει πια τα φώτα των παπαράτσι, τουλάχιστον όχι όσο πριν.

H Angelina Jolie αφαίρεσε προληπτικά τις ωοθήκες της!

Μάλλον το έχει χάσει η Angelina Jolie, αλλά άντε να δούμε ποιος θα της το πει.

Πριν από δύο χρόνια είχε σοκάρει με την απόφασή της να προβεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή. Ο λόγος ήταν πως η μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν, είχε πεθάνει από καρκίνο στις ωοθήκες, σε ηλικία 56 χρονών.

Ελληνίδα τραγουδίστρια με πόδια αγαλμάτινα!

Μερικές γυναίκες τελικά είναι σαν το παλιό, καλό κρασί. Όσο μεγαλώνουν, τόσο πιο εντυπωσιακές γίνονται.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως συμβαίνει και στην περίπτωση της Έλλης Κοκκίνου, η οποία ανέβασε την θερμοκρασία στα κόκκινα με την φωτογραφία που ανέβασε.

Tags: 

Ακόμα μία πλαστική για την 17χρονη Kylie Jenner.

Σταματημό δεν φαίνεται να έχει ο δρόμος που διάλεξε να ακολουθήσει η νεαρότερη απο τις αδερφές Kardashian, Κylie Jenner, η οποία υποβλήθηκε σε μία ακόμα πλαστική επέμβαση, προκειμένου να μοιάσει περισσότερο με την «μασκότ» της οικογένειας, Kim Kardashian.

Η 17χρονη Kylie, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη υποβληθεί σε αμέτρητες χειρουργικές επεμβάσεις, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την φυσιογνωμία του προσώπου της.

Tags: 

Σύζυγος πολιτικού ξεσηκώνει με το κορμί της!

Τον καυτό ήλιο της Ισπανίας φαίνεται πως απολαμβάνει και με το παραπάνω η η 31χρονη Karen Danczuk, η οποία είναι η σύζυγος του εκπρόσωπου του εργατικού κόμματος της Βρετανίας, Simon Danczuk.

Φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό πορτοκαλί μπικίνι και έχοντας φυσικά αντιληφθεί τον φωτογραφικό φακό, ξεκίνησε ένα «παιχνιδάκι» με τις κάμερες. Άρχισε λοιπόν να απλώσει λάδι σε όλο της το κορμί και δεν σταμάτησε ολυτε λεπτό να βγάζει selfies.

Στην πορεία ξάπλωσε και έκανε λίγη ηλιοθεραπεία, κάτω απο τον καυτό ήλιο, τονίζοντας ακόμα περισσότερο το ηλιοκαμένο της χρώμα.

Tags: 

Rihanna: Για να μην παγώσουν τα ποδαράκια της έβαλε να την κουβαλήσουν!

Η εκκεντρική τραγουδίστρια από τα νησιά Μπαρμπέϊντος, μας έχει πείσει όλα αυτά τα χρόνια για το πόσο της αρέσει να προκαλεί με την συμπεριφορά της. Αυτή τη φορά όμως, η εκκεντρικότητά της, ήταν τόσο χαριτωμένη...

Φαίνεται πως η Rihanna ήταν τόσο κουρασμένη και παγωμένη, που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της. Και τι κάνει μία σταρ που σέβεται τον εαυτό της σε μία παρόμοια περίπτωση; Μα φυσικά βάζει κάποιον από το προσωπικό της να την κουβαλήσει στα χέρια!

Δεν είναι έγκυος η Cameron Diaz!

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν να την δουν με φουσκωμένη κοιλίτσα μετά τον απρόσμενα γρήγορο γάμο της με τον Benji Madden. Οι δυό τους κατάφεραν να εφνιδιάσουν τους πάντες στο Hollywood, ακόμα και τους παπαράτσι και όλοι εντυπωσιαστήκαμε, όταν ένα πρωι μάθαμε πως ο γάμος τους είχε ήδη γίνει.

Σελίδες