Ιούλιος 2015

Kelly Rohrbach: Διακοπές στο σκάφος του Leonardo DiCaprio!

Το καλό του να έχεις για σύντροφο σαν τον Leonardo DiCaprio, δεν είναι μόνο πως έχεις δίπλα σου έναν σταρ του Hollywood, αλλά πως έχεις μαζί μ' αυτόν και τις ανέσεις που του εξασφαλίζουν οι απολαβές του.

Εδώ και μια εβδομάδα ο σταρ κάνει μαζί με την καινούρια σέξι κοπέλα του, την πανέμορφη Kelly Rohrbach, κάνουν διακοπές στη Μεσόγειο με το πολυτελές σκάφος του.

Πάλι θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να χωρίζει. Πάλι το διαψεύδει ο ίδιος!

Για ακόμα μία φορά, υπήρξαν δημοσιεύματα που θέλουν τη σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Κατερίνα Κόκλα να βρίσκεται σε κρίση.

Οι φήμες πυροδοτήθηκαν όταν οι δυο τους επέλεξαν να κάνουν χωριστά τις πρώτες τους διακοπές για φέτος. Ο παρουσιαστής ταξίδεψε στη Ρόδο μαζί με τους συνεργάτες του από το ραδιόφωνο καθώς οι τελευταίες εκπομπές για τη σεζόν μεταδιδόταν από εκεί, ενώ η σύντροφός του βρέθηκε στη Τζια με τις φίλες της.

Ο παρουσιαστής διέψευσε κατηγορηματικά την φήμη αυτή και τόνισε ότι σε λίγες ημέρες θα βρεθούν οικογενειακώς στη Νάξο.

Χαμός με την δήλωση Σπαλιάρα!

Σάλος έχει προκληθεί μετά την συνέντευξη του Γιάννη Σπαλιάρα στο περιοδικό ΕΓΩ. Το μοντέλο, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως έχει πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες, δίνοντας τροφή στα social media για πολλά σχόλια, όχι όλα κολακευτικά για τον συνεντευξιαζόμενο.

Ben Affleck και Jennifer Garner: Χωρίζουν αλλά εξακολουθούν να μένουν μαζί!

Πολύς πολιτισμός έχει πέσει στο Hollywood! Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια που είχαμε δει. Χαιρόμασταν να τους βλέπουμε. Ο χωρισμός τους έχει γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Μετά από 10 χρόνια κοινής πορίας και τριών παιδιών, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner έμοιαζαν να είναι το ιδανικό ζευγάρι. Όμως, ξαφνικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ίσως όμως δεν είναι τελικό.

Πάλι μαζί ο Κωστόπουλος με την Μπαλατσινού;

Θα μας τρελάνουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Μας αρέσει ο πολιτισμός στα χωρισμένα ζευγάρια, δεν λέμε, αλλά αυτοί το έχουν πάει πολλά βήματα παραπέρα. Οικογενειακές διακοπές στην Πάτμο κάνουν τις τελευταίες μέρες, παρόλο που έχουν χωρίσει. Προφανώς, έχουν καταλάβει πως αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ πιο σημαντικά και ουσιαστικά. Τα τρία τους παιδιά είναι ο λόγος που τους κάνει να περνούν πολύ συχνά χρόνο μαζί αλλά και η αγάπη που υπάρχει ανάμεσά τους τους οδηγεί στο να στηρίζει πάντα ο ένας τον άλλον

Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις: Επιτέλους παντρεύτηκαν!

Από ότι ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες, μάλλον το αποκατέστησε το κορίτσι, δέκα μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους. Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις έγιναν και επίσημα ζευγάρι, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα!

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την είδηση, οι δύο χολιγουντιανοί σταρ, όπως αναφέρει το People, παντρεύτηκαν τελικά υπό άκρα μυστικότητα μέσα στο Σαββατοκύριακο.