Οκτώβριος 2015

Πάλι στην εντατική ο Λαμάρ Όντομ.

Πάνω που είχε αρχίσει να δείχνει θετικά σημάδια όσον αφορά την πορεία της υγείας του, ο αθλητής του NBA , Λαμάρ Όντομ, χρειάστηκε να εισαχθεί ακόμα μία φορά στην εντατική λόγω πνευμονίας.

Η ζωή του μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στον κίνδυνο που βρισκόταν, το πραγματικό πρόβλημα όμως είναι τα νεφρά του, τα οποία είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι γιατροί μάλιστα φοβούνται πως πιθανότατα να υπάρξει μόνιμη ζημιά στον οργανισμό του 35χρονου άντρα.

Tags: 

Εντυπωσιακή αλλαγή για τη Ρούλα Κορομηλά.

Φανερά αδυνατισμένη και άκρως ανανεωμένη εμφανίστηκε η αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά, η οποία εθεάθη πριν απο μερικές ημέρες στο κέντρο της Κηφισιάς, όπου συναντήθηκε με την καλή της φίλη, Ιωάννα Μπούκη, και μαζί έκαναν μερικές χαλαρωτικές βόλτες στα μαγαζιά της περιοχής.

Η Ρούλα επισκέφτηκε πρώτα το σαλόνι ομορφιάς που διαθέτει η Ιωάννα, η οποία είναι μάλιστα η σύζυγος του δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ, και αφού έλαβε την ανάλογη περιποίηση, οι δύο φίλες συνέχισαν την ημέρα τους γελώντας, πίνοντας καφέ και κάνοντας βόλτες.

Tags: 

Σε κώμα ο Λαμάρ Όντομ.

Σε κώμα και με τη κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει με τη ώρα, ο Λαμάρο όντομ βρίσκεται σε ειδική κλινική του Λας Βέγκας, έχοντας την πρώην σύζυγο του Κλόι Καρντάσιαν στο πλευρό του.

Ο Λαμάρι Όντομ βρέθηκε σε οίκο ανοχής χωρίς να έχει τις ασθήσεις του, με υγρά και αίμα να βγαίνουν απο τη μύτη και το στόμα του. Όπως ανέφερε ο γιατρός που τον είδε πρώτος, ο Όντομ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα απο ένα είδος φυτικού Βιάγκρα, το οποίο χρησιμοποιούσε μάλιστα συχνά.

Tags: 

Σοκάρει η κόρη του Μπρούς Ουϊλις.

Σοκ και ταυτόχρονα δέος προκάλεσε η κόρη του Μπρούς Ουϊλις και της Ντεμί Μουρ, η εμφάνιση της οποίας τράβηξε φυσικά όλα τα βλέματα και χωρίς άδικο, αφού άφησε τα απολύτως απαραίτητα στην φαντασία.

Ο λόγος για την 24χρονη Σκάουτ Γουϊλις, η οποία όπως έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι φανατική υπέρμαχος της διαδικτυακής καμπάνιας "Free the nipple" και δεν διστάζει να μας θυμίσει σε κάθε ευκαιρία.

Tags: 

Εμφάνιση που προκαλεί όλο και περισσότερο.

Όλο και κάποιος νέος λόγος θα προκύψει για να μονοπωλήσει ακόμα μία φορά τα μίντια η νεαρή σταρ της ποπ, Μάιλι Σάιρους.

Η 22χρονη τραγουδίστρια - και εννίοτε παρουσιάστρια - άφησε πάλι τους πάντες με το στόμα ανοικτό μετά την τελευταία της εμφάνιση σε μία βραδινή εξόρμηση στα κλαμπάκια της Νέας Υόρκης.

Μοιάζοντας σαν εικόνα που ξεπήδησε απο το φεστιβάλ του Γούντστοκ, η Σάιρους επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σιθρού συνολάκι, με το μπουζάκι να διαθέτει μόνο δύο μαργαρίτες για να κρύψει τα επίμαχα σημεία, ενώ η φούστα ήταν όλη απο μαύρη παγιέτα, κάνοντας το λουκ πιο βραδινό.

Tags: 

Όλο και πιο αδύνατη η Τζούλι Μασίνο.

Φανερά αδυνατισμένη και άκρως ανανεωμενη εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα η αγαπημένη καθηγήτρια φωνητικής, Τζούλι Μασίνο, της οποίας ο χωρισμός απο τον σύζυγο της φαίνεται πως της έκανε πολύ καλό!

Την γνωρίσαμε μέσα απο το τηλεπαιχνίδι Fame Story, όπου την αγαπήσαμε ως την γελαστή και γεμάτη ενέργεια δασκάλα με τα σπαστά ελληνικά και την αστεία προφορά! Σίγουρα βέβαια όλοι θυμάστε πως ήταν κάπως πιο...τσουπωτή εκείνες τις ημέρες και σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα τον σημερινό της εαυτό!

Tags: