Νοέμβριος 2015

Αποκαλύψεις για Αθερίδη-Καρύδη

Το φως της δημοσιότητας βλέπει επιτέλους η σχέση μεταξύ του Θοδωρή Αθερίδη και της Σμαράγδας Καρύδη, μέσα απο μία εκ βαθέων εξομολόγηση του ηθοποιού στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως με την Σμαράγδα Καρύδη είναι περισσότερα απο 10 χρόνια ζευγάρι και μάλιστα συγκατοικούν τα περισσότερα απο αυτά.
Αν και έχουν πρωταγωνιστήσει αμέτρητες φορές μαζί, τόσο στην μικρή οθόνη όσο και στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ποτέ δεν έδωσαν τροφή για σχόλια όσον αφορά την προσωπική τους σχέση.

Tags: 

Πανικός στην βιομηχανία του πορνό.

Σάλο έχει ξεσπάσει μετά την μεγάλη απόφαση του γνωστού ηθοποιού Τσάρλι Σιν να βγει δημοσίως και να ανακοινώσει πως είναι φορέας του ιού HIV, καθώς η σεξουαλική του ζωή και οι ροζ περιπέτειες με εκατοντάδες γυναίκες που εργάζονται στην βιομηχανία του πορνό είναι εδώ και καιρό γνωστές, έχουν αποκτήσει όμως πλέον ένα τελείως διαφορετικό χρώμα...

Tags: 

Φήμες οτι πάσχει απο HIV ο Τσάρλι Σιν

Χαμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Hollywood με τη φήμη που κυκλοφόρησε η οποία θέλει τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν, άλλοτε πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς "Two and a half men", να πάσχει πλέον απο τον ιό HIV.

Το "κακό" παιδί του Hollywood μας έχει συνηθίσει σε ένα ιδιαίτερο τρόπο ζωής, πολλές καταχρήσεις, αλκόολ, ουσίες παντός είδους και φυσικά ιερόδουλες και πορνοσταρ για συντρόφους.

Tags: 

Η μεγάλη αλλαγή του Νότη Χριστοδούλου.

Τον γνωρίσαμε μέσα απο τη συχνότητα του Αντέννα και το τηλεπαιχνίδι Fame Story, το οποίο είχε κλέψει την καρδιά κάθε τηλεθεατή και χτύπαγε κόκκινο στα μηχανάκια της AGB.

Ο λόγος φυσικά τον Νότη Χριστοδούλου, το νικητή του πρώτου Fame Story, που 13 ολόκληρα χρόνια πριν η μουσική και το μικρόφωνο ήταν οι μόνες του έννοιες.

Tags: 

Ανάρμοστο σχόλιο απο τη Nicki Minaj.

Πανικός προκλήθηκε μετά απο ανάρμοστο σχόλιο που πραγματοποίησε η νεαρή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισης στα πλαίσια του εορτασμού του Χάλογουϊν, όπου επέλεξε να κάνει μία "πλάκα". η οποία μόλις είδε το φως της δημοσιότητας δημιούργησε πανικό και πληθώρα αρνητικών σχολίων για την καλλιτέχνιδα.

Η Minaj, ντυμένη νεράιδα και συνοδευόμενη απο μία ολόκληρη ομάδα συνεργατών και φίλων βγήκε για μία βραδιά διασκέδασης στο Λος Άντζελες. Άρχισε για πλάκα λοιπον να κουνά το ραβδάκι της και να δίνει διαταγές στους πάντες γύρω της. Όλα καλά μέχρι εκεί, θα πείτε.

Tags: 

Θετική αλλαγή για τον Jonathan Rhys Meyers.

Δεν πάνε μόλις έξι μήνες απο τότε που η αλλοπρόσαλη δημόσια εμφάνιση του έκανε τα καμπανάκια να χτυπήσουν κόκκινο, τις σκανδαλοθυρικές φυλλάδες να λυσσάξουν και τους απανταχού θαυμαστές να απογοητευτούν και να στενοχωρηθούν ταυτόχρονα για την κατάντια του αγαπημένου τους ηθοποιού...

Ο λόγος φυσικά για τον Jonathan Rhys Meyers, τον ηθοποιό με τα κρυστάλλινα μάτια, η ερμηνεία του οποίου έχει συνοδεύσει πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες.

Tags: