Φεβρουάριος 2016

Θα συνεχιστεί τι «Μπρούσκο» λέει ο Ανδρέας Γεωργίου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΚου» με την Μαρία Μπεκατώρου και τον Νίκο Μουτσινά, ήταν ο γνωστός πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Μπρούσκο», ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο καλεσμένος της εκπομπής ευδιάθετος απαντά σε όλα και επίσης ξεκαθαρίζει την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί από δήλωση της συμπρωταγωνίστριάς του Ελένη Βαϊτσου πως κουράστηκε από τη Κύπρο και δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στο «Mπρούσκο».

Tags: 

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν εχθές ο Δήμαρχος Στυλίδας και γνωστός πρώην ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος.

Tags: 

Τραγουδιστής – sex symbol «τσακωμένος» με το σαπούνι του

Αν και ο γυναικείος πληθυσμός τον ποθεί και ειδικά ο νεαρός γυναικείος πληθυσμός, φαίνεται πως όλες θα απογοητευτούν μετά την είδηση πως ο διάσημος τραγουδιστής δεν μυρίζει καθόλου ωραία.

Ο λόγος για τον Harry Styles των One Direction, για τον οποίο η σύντροφός του Kendall Jenner δήλωσε δημοσίως πως δεν πλένεται. Η ίδια σημείωσε πως οι μασχάλες του star μυρίζουν άσχημα και πως του έχει τονίσει ότι πρέπει να πλένεται συχνότερα και να φοράει αποσμητικό.

Tags: 

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Αλκαίου

Από το προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο ο Γιώργος Αλκαίος αποχαιρέτησε τον Παντελή Παντελίδη. Μια συγκινητική ανάρτηση που έγραψε ο ίδιος: «Με τι λόγια να εκφράσεις τον χαμό ενός νέου ανθρώπου; Με τι λόγια να εκφράσεις το άδικο;

Και πόσο μάλλον όταν αυτός ο άνθρωπος είχε χάρισμα και εννοείται ότι θα συνεχίσει να εκφράζει, και να ταξιδεύει τόσο κόσμο μέσα από αυτά που ο ίδιος σκεπτόταν και ένιωθε. Απλά ... κατανοητά... μέσα από ένα στίχο και μια μελωδία ... Δημιουργός. Ταλαντούχος, με τη δίκη του μοναδική ‘’υπογραφή’’ και πλέον τη δική του ιστορία.

Tags: 

Στο κόκκινο χαλί των Grammy’s με τον 6χρονο αδερφό του ο Justin Bieber

Ο νεαρός ποπ σταρ εμφανίστηκε στην 58η απονομή των μουσικών βραβείων Grammy συνοδευόμενος από τον μικρό του αδελφό, με όλους να σχολιάζουν το πόσο πολύ μοιάζουν, σαν να ήταν δίδυμοι.

H ομοιότητα του Justin Bieber με τον 6χρονο αδελφό του Jaxon, ήταν εντυπωσιακή. Μάλιστα, τα δυο αδέλφια φόρεσαν ταιριαστά κουστούμια και είχαν το ίδιο look στο κόκκινο χαλί. Ο Βieber, να πούμε, πως έφυγε από τη βραδιά, παίρνοντας το πρώτο του Grammy για το «Where Are U Now».

Tags: 

Παιδικό πάρτι για τον Άγιο Βαλεντίνο ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον περισσότερο κόσμο σηματοδοτεί «γιορτή» για τους ερωτευμένους και απαιτεί όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, ωστόσο για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ η μέρα αυτή αποτελεί κάτι πολύ πιο σημαντικό. Το ζευγάρι γιορτάζει την «Βαλεντίνα» του, τα γενέθλια της μοναχοκόρης του, η οποία έγινε χθες ενός έτους.

Ο καρπός του έρωτα του ζευγαριού επέλεξε να έρθει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οι γονείς της μικρής δεν έχασαν στιγμή, ετοίμασαν ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων, όπου κάλεσαν συγγενείς και φίλους να μοιραστούν τη χαρά.

Tags: 

Σε άναλογο κλίμα του Αγίου Βαλεντίνου η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αλέξανδρος Φρανζολίνι

Full ερωτευμένοι, χωρίς να προσπαθούν να το κρύψουν. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο αγαπημένος της Αλέξανδρος Φρανζολίνι βρέθηκαν την Τρίτη στο θέατρο Ιλίσια και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μάνα θα πάω στο Hollywood» και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Η σχέση τους αν και είναι λίγο διάστημα φαίνεται πως καλά κρατεί και φτου – φτου μην τα ματιάσουμε τα παιδιά. Οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν αρχίσει να πληθαίνουν και αυτό δείχνει πως με τον καιρό ίσως προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα.

Tags: 

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Shaya

Ερωτευμένη και ασυγκράτητη εμφανίζεται η Shaya, μαζί με τον σύντροφό της μουσικό – ηχολήπτη Θοδωρή Παπαντώνη, που μετρούν ήδη έντεκα μήνες σχέσης.

Το ζευγάρι, όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγο καιρό, πήραν την μεγάλη απόφαση και προχώρησαν ένα ακόμα βήμα, καθώς συζεί εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες, ενώ ο αγαπημένος της Shaya έχει γνωρίσει και τους γονείς της τραγουδίστριας.

Tags: 

O Mάρκος Σεφερλής απαντά για τον «χωρισμό» του

Δημοσιεύματα θέλουν, το γνωστό ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή, να χωρίζει με την σύζυγο του Έλενα Τσαβαλιά. Οι φήμες πως η σχέση τους έχει οδηγηθεί στο τέρμα «οργιάζουν» και ο Μάρκος Σεφερλής απαντά:

Tags: 

Ο μισθός της Καίτης Φίνου

Η γνωστή ηθοποιός που έζησε τα «χρυσά» χρόνια στο σανίδι και την τηλεόραση δίπλα στον Στάθη Ψάλτη και σε πολλούς ακόμα γνωστούς της εποχής, εξομολογείται πόσο δύσκολες είναι οι εποχές που διανύουμε και πόσο έχει πέσει το «ψωμί» του ηθοποιού.

Η ίδια αναγκάζεται εδώ και τρία χρόνια να φιλοξενείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ανήμπορη να ανταπεξέλθει οικονομικά στη συντήρηση ενός δικού της διαμερίσματος. Παρόλο που εμφανίζεται ενίοτε στο θέατρο και στην τηλεόραση ακόμα και σήμερα, οι μισθοί είναι χαμηλοί και δύσκολα επιβιώνει.

Tags: