Απρίλιος 2016

Θα ήθελε να είναι παρών στον τοκετό ο σύζυγος της Σίσσυ Φειδά

Η Σίσσυ Φειδά μίλησε για το άγχος του τοκετού λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
«Να σου πω τι συμβαίνει με εμένα; Μπορεί προτού γίνει κάτι να έχω διάφορες ανησυχίες, αλλά, όταν τελικά έρθει η στιγμή που πρέπει να τις αντιμετωπίσω, είμαι πολύ ψύχραιμη, Έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα», είπε σε γνωστό περιοδικό.

Η Σίσσυ, ανανεωμένη και ανυπόμονη, με εμφανή τα σημάδια της ευτυχίας απαντά σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Ο σύντροφός της και εκείνη ανυπομονούν να κρατήσουν τον καρπό του έρωτά τους αγκαλιά σε λίγες μέρες.

Tags: 

Σπάνια συνέντευξη έδωσε η Ελισάβετ Σπανού στην τηλεόραση

Η Ελισάβετ Σπανού σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις βρέθηκε καλεσμένη χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και αποκάλυψε τους λόγους που την ώθησαν στο να εγκαταλείψει το τραγούδι.

Tags: 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλά για την «αγάπη» του τη μουσική

Ο γνωστός τραγουδιστής, Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

«Η μουσική μου άρεσε πάντα. Άκουγα Πυξ Λαξ, Μαχαιρίτσα, Κατσιμίχα. Ήμουν στην τελευταία τάξη του λυκείου όταν αποφάσισα να αγοράσω την πρώτη μου κιθάρα και να ξεκινήσω δειλά να παίζω τα πρώτα τραγούδια αγαπημένων μου καλλιτεχνών. Ο κολλητός μου τότε μάθαινε κλασική κιθάρα και μου έδειξε ορισμένα ακόρντα», είπε ο ίδιος.

Tags: 

«Και ψεύδεσαι και τρως» η ατάκα της Ματθλίλδη Μαγγίρα

Πολλές και δύσκολες μεταμφιέσεις είχε το τρίτο live του «Your face sounds familiar 3», με κάποιες να μην καταφέρνουν να πείσουν τον κόσμο και τους κριτές. Η μεταμφίεση όμως, της Ματθίλδης Μαγγίρα σε Ρένα Βλαχοπούλου ήταν εξαιρετική.

Οι κριτές ψήφισαν πρώτοι και έβγαλαν τη Ματθίλδη Μαγγίρα στην πρώτη θέση. Στη συνέχεια ψήφισαν οι παίκτες τους συμπαίκτες τους, με την ηθοποιό να είναι ξανά στην πρώτη θέση. Στο τέλος ψήφισε το κοινό και νικητής της βραδιάς είναι... η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Tags: 

Τρίτη φορά μανούλα η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Έναν ενδιαφέρον διάλογο με τους συνεργάτες της είχε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, το πρωί της Τετάρτης 13 Απριλίου, στην εκπομπή του Mega «Καλημερούδια».

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα ήθελε να αποκτήσει τρίτο παιδί και συγκριμένα μια κόρη, με τους συναδέλφους της να της εύχονται «με το καλό» και την ίδια να τους απαντά χαμογελώντας: «Με το καλό. Όλα καλά θα πάνε».

Μάλιστα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου επεσήμανε: «Δεν είναι μόνο μεγάλη χαρά όταν μετά από δύο κόρες αποκτήσεις γιο, αλλά και αν μετά από δύο γιους αποκτήσεις κόρη».

Tags: 

Πέθανε πάνω στη σκηνή από το φίδι της

Η Irma Bule έχασε τη ζωή της πάνω στη σκηνή μετά από δάγκωμα από την κόμπρα που έχει πάντα μαζί στις εμφανίσεις της.

Η 29χρονη τραγουδίστρια συνέχισε να τραγουδά για 45 λεπτά αφότου τη δάγκωσε το φίδι μέχρι που τελικά κατέρρευσε και πέθανε στη σκηνή.

Η ίδια αφού είχε ερμηνεύσει το πρώτο της τραγούδι στη συναυλία στην πόλη Karawang, στη γενέτειρά της την Ινδονησία, πάτησε κατά λάθος την κόμπρα, η οποία και τη δάγκωσε.

Tags: 

Πετρόλ έβαψε τα μαλλιά της η Μαίρη Συνατσάκη

Μια αλλαγή, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό έκανε η Μαίρη Συνατσάκη. Η απρόσμενη αλλαγής της δεν γνωρίζουμε αν οφείλεται στο γνωστό «ξέσπασμα» των γυναικών στα μαλλιά τους όταν έχουν διάφορα προβλήματα.

Η αγαπημένη, Ελληνίδα παρουσιάστρια αποχωρίστηκε το αγαπημένο της καστανό κι έβαψε τα μαλλιά της πετρόλ. Η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία με το νέο της look στο Instagram κατευθύνοντας τους followers της να μπουν στο site της και να δουν το βίντεο από την όλη διαδικασία μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Tags: 

Συντετριμμένος ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το τροχαίο δυστύχημα

Το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου έγινε γνωστό πως η μητέρα του τραγουδιστή, Γιώργου Τσαλίκη είχε τροχαίο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της αδερφής της.

Στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης σχολίασαν το μοιραίο συμβάν, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε, ότι μίλησε με μηνύματα με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος είναι συντετριμμένος και της είπε: «Με την βοήθεια του Θεού, θα το ξεπεράσουμε».

Ο τραγουδιστής φανερά συντετριμμένος από τον ξαφνικό «χαμό» της θείας του δεν ήθελε να κάνει περισσότερες δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής και ζήτησε την κατανόηση τους.

Tags: