Νοέμβριος 2016

Ανατρέπονται τα δεδομένα για Σταύρο Μαυρίδη

Η δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης κι η επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του που εξέφρασε δημόσια έχει συγκλονίσει πολύ κόσμο.

Στο youweekly.gr μίλησε ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε στο σπίτι του ηθοποιού και πρόκειται για την ηθοποιό Λίτσα Γιάννου και περιέγραψε τι αντίκρισε όταν έφτασε εκεί, αλλά και την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία.

Βαρύ πένθος στο παλάτι - Θρηνεί η βασίλισσα Ελισάβετ!

Στο πένθος βυθίστηκε το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά τον θάνατο της ξαδέρφης της βασίλισσας Ελισάβετ, Μάργκαρετ Ρόουντς, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 91 ετών.

«Η βασίλισσα είναι συντετριμμένη που έχασε την καλύτερη της φίλη. Μεγάλωσαν και έζησαν πάρα πολλά μαζί. Είχαν πολύ στενή σχέση και η βασίλισσα την επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι της στο Windsor. Ένα από τα... μειονεκτήματα της μακροζωίας της βασίλισσας, είναι ότι πρέπει να αποχαιρετίσει πολλούς αγαπημένους της φίλους και συγγενείς» ανέφερε άνθρωπος από του παλατιού.

Η Δέσποινα Ολυμπίου αποκάλυψε τον μυστικό αρραβώνα της!

Την καρδιά της άνοιξε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Δέσποινα Ολυμπίου και για πρώτη φορά αποκάλυψε τον αρραβώνα που έκανε και δεν έμαθε κανείς ενώ μίλησε και για την αποβολή της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που μιλά σπάνια για τα προσωπικά της είπε πως είχε αρραβωνιαστεί μόλις τελείωσε το σχολείο στα 17 με 18 χρονών και δήλωσε: «Όπως αρραβωνιάστηκα έτσι ξεαρραβωνιάστηκα...».

 Όταν ρωτήθηκε για τον νυν σύντροφό της, Μάνο Δούκα, που είναι μαζί τέσσερα χρόνια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ» με τρυφερά λόγια, λέγοντας:

Συνέλαβαν τον 16χρονο γιο της Madonna για κατοχή κάνναβης!

Πονοκέφαλος για την Madonna αφού ο 16χρονος γιος της Rocco συνελήφθη από την αστυνομία, ύστερα από έρευνα που έκανε κοντά στο σπίτι του, στο Primrose Hill του βόρειου Λονδίνου.

Στην κατοχή του βρέθηκε κάνναβη, με την αστυνομία να έχει ειδοποιηθεί από τους γείτονες πως μια παρέα νεαρών καπνίζει έντονα και προκαλεί προβλήματα. 

Ο γιος της «βασίλισσας» της ποπ και του σκηνοθέτη Guy Ritchie οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αφέθηκε ελεύθερος, λίγη ώρα αργότερα, με εγγύηση. 

Το περιστατικό συνέβη στις 28 Σεπτεμβρίου, ωστόσο σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Ψαραντώνης στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».

Νέος και πανάρχαιος μαζί, ο Ψαραντώνης με τη δύναμή του στον αυτοσχεδιασμό κατορθώνει να δημιουργεί την ατμόσφαιρα του δέους, της ταραχής και του ρίγους, όπως ακριβώς οι μεγάλοι μουσικοί της τζαζ.

Εννιά μήνες από τον θάνατο του Παντελίδη...

Εννέα μήνες συμπληρώθηκαν σήμερα από το μοιραίο πρωί της 18ης Φεβρουαρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής τελέστηκε μνημόσυνο στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του δημοφιλή τραγουδιστή, Αθηνά, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη της. Εκεί ήταν φυσικά και ο πατέρας του τραγουδιστή Σταύρος, αλλά και η γιαγιά του, η οποία ήταν απαρηγόρητη.

Ο Φερεντίνος μίλησε για τον χωρισμό του

«Είμαστε σε πολύ καλή φάση, αγαπημένοι. Όλα πολύ καλά», ανέφερε ο Χρήστος Φερεντίνος, μιλώντας για τον χωρισμό του από την ηθοποιό, Σοφία Παυλίδου.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής, που ήταν καλεσμένος χθες, στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, μίλησε για το διαζύγιό του.

Σκληρή μάχη το Σαββατοκύριακο για τη τηλεθέαση!

Το Σάββατο είχαμε τη 2η πρεμιέρα της Μαρίας Μπεκατώρου, καθώς η εκπομπή της «Σου Κου» μεταφέρθηκε και πάλι στην πρωινή ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου.

Η χτεσινή μάχη έφερε και πάλι ανατροπές στους πίνακες τηλεθέασης, καθώς καμία κυρία της ψυχαγωγίας δεν κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, η ενημερωτική εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή βρέθηκε στην κορυφή με 17,8%, ενώ στη δεύτερη θέση έπεσε το «Σου Κου», καθώς έκανε 9,8%.

Η Ηλιάκη αγκαλιά με τον τσολιά

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram αγκαλιά με τον τσολιά από την Ελληνοφρένεια.

«Αγαπώ Ελληνοφρένεια» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία της η Ηλιάκη.

Στο νοσοκομείο με επιδέσμους η Μαρία Μπακοδήμου!

Τους φίλους της ανησύχησε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram φωτογραφία από δωμάτιο κλινικής, με επιθέματα και στα δύο κάτω άκρα της.

Ευτυχώς όμως, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, όπως εξηγεί και η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Ενθεσίτιδα αχίλλειος άμφω είπε η γιατρός Μάνια. Τα αποτελέσματα σκληρής προπόνησης για τον Μαραθώνιο» σχολίασε.

Σελίδες