Φεβρουάριος 2017

Καρναβάλι στην Αθήνα 2017

Σε ρυθμούς καρναβαλιού κινείται το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου η Αθήνα με πλείστες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, σε κεντρικές πλατείες και πολιτιστικά κέντρα.

Σίλας Σεραφείμ: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ηθοποιός Σίλας Σεραφείμ καθώς η σύζυγός του, Λίλα Σταμπούλογλου σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Real επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός δηλώνοντας: «Ναι, πράγματι είμαι ξανά έγκυος και είμαι πολύ ευτυχισμένη όπως και ο Σίλας. Θέλουμε ένα ακόμα παιδί».

Νέα ζωή για τον «Φωτάρα» - Ξέφυγε από τον εφιάλτη του αλκοόλ

Ο Σταύρος Μαυρίδης, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και εισήχθη σε νευρολογική κλινική, αισθάνεται πλέον πολύ καλύτερα κι ετοιμάζεται να παρουσιάσει το βιβλίο του τίτλο «Μέθεξη ονείρων».

«Εδώ και λίγες εβδομάδες έχω πάρει εξιτήριο, είμαι κοντά σε μία οικογένεια και περνάω καλά» δήλωσε ο Σταύρος Μαυρίδης στην Espresso.

Ο «Φωτάρας» από τη σειρά τα εγκλήματα είχε συγκινήσει πολύ κόσμο με τα οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν και κακή κατάσταση.

Ο ίδιος τονίζει στη συνέντευξή του ότι ο «εφιάλτης» έχει περάσει.

Κατερίνα Λάσπα: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά!

τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Κατερίνα Λάσπα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού ετοιμάζεται να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της και να χαρίσει ένα αδελφάκι στην κόρη της Σάρρα που έκλεισε τα 7.

Η πρώην παρουσιάστρια και blogger έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει αυτή την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο φακός του περιοδικό YOU την τσάκωσε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Νέου Ψυχικού έχοντας μόλις τελειώσει το μάθημα γυμναστικής.

Σε κρίσιμη κατάσταση η αγαπημένη τραγουδίστρια Αρλέτα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας η Αρλέτα. Η μεγάλη ερμηνεύτρια και μοναδική τραγουδοποιός αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή της είναι τόσο κρίσιμη που οι γιατροί κάνουν προσπάθεια να την κρατήσουν στη ζωή.

Δούκισσα Νομικού- Δημήτρης Θεοδωρίδης: Παντρεύονται τον Ιούνιο στη Μύκονο!

ετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης τις ημέρες των Χριστουγέννων στις εξωτικές Μαλδίβες, το ζευγάρι τώρα προετοιμάζει τον γάμο του.

Η όμορφη Δούκισσα Νομικού και ο σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδωρίδης θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στις 10 Ιουνίου στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο, όπου εκεί περνούν τα καλοκαίρια τους τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε ο Δημήτρης και η οικογένειά του διαθέτουν εξοχική κατοικία στο νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γάμος θα είναι σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Πλαστικοί χειρουργοί ισχυρίζονται ότι η Kardashian δεν αδυνάτισε απλώς αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από τη οπίσθιά της!

Πιο αδύνατη από ποτέ είναι τον τελευταίο καιρό η Kim Kardashian. Η προσωπική της διαιτολόγος μάλιστα έσπευσε να ενημερώσει ότι η διάσημη τηλεπερσόνα έχασε 27 κιλά σε διάστημα 6 μηνών, ακολουθώντας την περιβόητη δίαιτα Άτκινς.

Το radaronline, όμως, δεν πείστηκε και, σε ρεπορτάζ του, ζήτησε από δύο πλαστικούς χειρουργούς να σχολιάσουν την εμφάνιση της Kim. Και οι δύο λοιπόν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η σύζυγος του Kanye West απλώς αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης που είχε στα οπίσθιά της κα την έκαναν να δείχνει χυμώδης!

Ετοιμάζεται ταινία για την ζωή των Τζον Λένον και Γιόκο Όνο

Στη θρυλική σχέση του Τζόν Λένον και της μούσας του, Γιόκο Όνο, καθώς και στον ακτιβισμό τους κατά του πολέμου θα επικεντρωθεί η βιογραφική ταινία που αναμένεται να γυρισθεί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter, παραγωγοί της ταινίας θα είναι η Γιόκο Όνο και ο Μάϊκλ ντε Λούκα (Μichael De Luca), Τζος Μπρατμαν ( Josh Bratman) και Αντονι Μακάρτεν (Anthony McCarten), ο οποίος θα γράψει και το σενάριο.