Μάρτιος 2017

Κόβεται η απογευματινή εκπομπή της Καινούργιου

Το Star Academy δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης στο Epsilon και έτσι ο σταθμός προχωρά σε αλλαγές στον προγραμματισμό.

Έτσι η απογευματινή εκπομπή Star Academy magazine που παρουσίαζαν η Κατερίνα Καινούργιου κι ο Θέμης Μάλλης και μας έδειχνε στιγμές από τη μουσική ακαδημία κόβεται.

Οι φήμες θέλουν τα κανονικά επεισόδια του Star Academy να μεταφέρονται από την prime time σε εκείνη την ώρα αν και έχει ακουστεί πως δεν αποκλείεται να μην προβάλλονται καθόλου επεισόδια τις καθημερινές. Ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει από πλευράς σταθμού.

Συγκινεί η Καλομοίρα: «Πρώτη φορά ζήλευα τα παιδιά που είναι υγιέστατα»

Στο παρελθόν έχει αναφερθεί ξανά στο πρόβλημα υγείας του γιου της και το πόσο δύσκολη ήταν εκείνη η περίοδος και σε συνέντευξή της στην κυπριακή εκπομπή DOT, η Καλομοίρα γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία ήταν μέχρι να γίνει η διάγνωση από τους γιατρούς.

Η Cindy Crawford απαντά στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Η Cindy Crawford, μια από τις αδιαμφισβήτητα πιο όμορφες και σέξι γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από την πασαρέλα, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στα 51 της με την εμφάνισή της. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν αρνητικά και προσβλητικά το γεγονός ότι γερνάει (λες και είναι κάτι τόσο εξωπραγματικό αυτό!)

Ποιά γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό έδιωξαν από σίριαλ γιατί έμεινε έγκυος!

Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη, μιλώντας σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Την απιστία δεν τη... συγχωρεί για αυτό η διάσημη τραγουδίστρια ξεκίνησε διαδικασίες διαζυγίου

Μπορεί εμείς οι γυναίκες να χαρακτηριζόμαστε για τη μεγαλοψυχία μας αλλά δυστυχώς την απιστία δεν τη συγχωρούμε και πολύ εύκολα. Τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα και μη ανατρέψιμα όταν...

Στο «κόκκινο» η τηλεθέαση για τον έγχρωμο Μπακαλόγατο

Ο Μπακαλόγατος του παντοπώλη κυρ Παντελή έγινε… έγχρωμος και προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η θρυλική ελληνική ταινία έστειλε την τηλεθέαση του ΑΝΤ1 στα ύψη.

Συγκεκριμένα ο έγχρωμος Μπακαλόγατος σημείωσε 37% στο γενικό σύνολο και 37,8% στο νεανικό κοινό. Την ίδια στιγμή, το «Στην υγεία μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 20,6%.

Γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με αγαπημένους φίλους η Υρώ Μανέ

Τα γενέθλιά της είχε η Υρώ Μανέ που τα γιόρτασε στο «12 restaurant» παρέα με καλούς φίλους και συνεργάτες της.

Ανάμεσα σε αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την ηθοποιό και της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» ήταν η Ταμίλα Κουλίεβα, η Βάσια Παναγοπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Περικλής Λιανός.

Δεν απάντησε στο sms σου. Τι μπορεί να σημαίνει;

Ένα μήνυμα... Ένα sms που έφυγε από το κινητό σου αργά τη νύχτα... Γιατί είχες πιει, ή γιατί ένιωθες μόνη ή γιατί σου έλειπε ή γιατί δεν άντεχες άλλο να περιμένεις ή γιατί αποφάσισες να προκαλέσεις τη ζωή για να δεις τις προθέσεις της ή γιατί έτσι... το έστειλες έτσι... γιατί βαριόσουνα, γιατί ήθελες να παίξεις, γιατί δεν μπόρεσες να κρατηθείς...

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Μπορεί η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» να μην έφερε την αναμενόμενη επιτυχία στον Alpha και να κόπηκε πρόωρα, ωστόσο ο Νίκος Μουτσινας φαίνεται πως βρήκε κιόλας τη νέα του τηλεοπτική στέγη!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και θα βρίσκεται και φέτος στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar», όπου πέρυσι πραγματικά η παρουσία του ήταν κάτι παραπάνω από απολαυστική.

Σελίδες