Μάιος 2012

"Aπογοητευμένος" από τις προτάσεις Α. ...

«Ακούγοντας τον κ. Σαμαρά να παρουσιάζει τα 18 σημεία για τη διαχείριση της κρίσης ένιωσα μια βαθιά απογοήτευση, την απογοήτευση του ανθρώπου που ξέρει τα πράγματα, αλλά δυσκολεύεται να βρει συνομιλητές», ώστε- όπως είπε-μέσα από συνεργασία να μπορέσουν να υπάρξουν λύσεις για την κρίση.

Επεισοδιακή ανατροπή για τον τίτλο στο πόλο από τον Ολυμπιακό

Ν. Α. Κωνσταντοπουλος Μόνο παίκτες με το πνεύμα του πρωταθλητή, όπως οι πολίστες του Ολυμπιακού, θα μπορούσαν ν αντιστρέψουν μία εις βάρος τους κατάσταση, όπως η διαμορφωθείσα με υπαιτιότητά τους χθες, στη Βουλιαγμένη, στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1.

Τυφώνας ο Θανάσης στο ημίχρονο

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε την άνεση της πολυθρόνας, από την οποία παρακολουθούσε τον 4ο τελικό και στο ημίχρονο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές.

«Ομπρέλα» της Ε.Ε. στις τράπεζες

Τις βάσεις για μια ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική ένωση θέτει σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με το οποίο οι εθνικές εποπτικές αρχές θα συνεργάζονται μεταξύ τους για διασυνοριακές διασώσεις τραπεζών και την εκκαθάριση προβληματικών χρηματοπιστωτικών ομίλων. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε μια ευρύτερη τάση ενίσχυσης των ευρωπαϊκών θεσμών, υπό το βάρος της κρίσης. Ο επικεφαλής της Κομισιόν, Μανουέλ Μπαρόζο, δήλωσε χθες ότι τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης οφείλουν να καταρτίσουν ακριβές χρονοδιάγραμμα για μια ολοκληρωμένη οικονομική ένωση.

Αναρχικοί κατέβασαν την ελληνική σημαία από την ...

Σκηνές από ομηρικές μάχες εξελίχτηκαν στην Νομική Αθηνών πριν από λίγη ώρα όταν οι γνωστοί προοδευτικοί ανθέλληνες που μόλις είχαν ολοκληρώσει την αντιφασιστική τους πορεία από την ΑΣΟΕΕ προς την Νομική Σχολή κατέβασαν και αποπειράθηκαν να κλάψουν την ελληνική σημαία της Σχολής.

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών μέσα στο μετρό!

Σοκαρισμένοι παρακολουθούσαν οι επιβάτες συρμού του Μετρό της Ομόνοιας δύο άντρες να διαπληκτίζονται έντονα και ξαφνικά ο ένας από τους δύο να βγάζει μαχαίρι και να τραυματίζει τον άλλο στο λαιμό και ένα στην κοιλιά.

Προσωπική εκστρατεία του υπουργού οικονομικών Γ. ...

Προσωπικά αναλαμβάνει την επίβλεψη των διαδικασιών της είσπραξης των φόρων ο υπουργός Οικονομικών καθηγητής Γεώργιος Ζανιάς ζητώντας από τους προϊσταμένους των 10 μεγαλύτερων Δ.Ο.Υ.

Διαφημίζουν 60.000 προεκλογικές προσλήψεις σε φιλικά ...

Πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων. Το κόμμα των απολύσεων, του μνημονίου και της τρόϊκας, εμμέσως πλην σαφώς, τάζει προσλήψεις. Μάλιστα.

"Παίρνει πίσω" όσα είπε για την Ελλάδα η Λαγκάρντ μέσω facebook..

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στην Ελλάδα η Κριστίν Λαγκάρντ και τις αντιδραδεις που προκάλεσε, αποφάσισε να ανασκευάσει και έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα όσα είπε με μία ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook.... H

Σελίδες