Ιανουάριος 2014

Πορεία για το Φαρμακονήσι

Το βράδυ της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου έγινε πορεία διαμαρτυρίας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και κατεύθυνση προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα γεγονότα που συνέβησαν στο Φαρμακονήσι, οι διαδηλωτές είναι από μεταναστευτικές οργανώσεις και από αριστερές.

Το πρώτο αποτεφρωτήριο νεκρών

Το πρώτο αποτεφρωτήριο νεκρών στον Ελλαδικό χώρο από ότι φαίνεται θα γίνει στον Βόλο. Για το θέμα ακόμα γίνεται συζήτηση στην Βουλή για να πάρουν μια οριστικλη απόφαση γιατί από το 2006 έχει γίνει νόμιμο να υπάρξει αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα αλλά το Προεδρικό διάταγμα άργησε 3 χρόνια.

Νέο εμβόλιο για το AIDS

Ένας Ιταλός επιστήμονας που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το να βρει νέο εμβόλιο για την θεραπεία του AIDS μάλλον τα κατάφερε, το εμβόλιο πέρασε τις πρώτες δοκιμές με τεράστια επιτυχία. Φαίνεται οτι τι εμβόλιο δεν έχει καμία παρενέργεια και αυτό είναι κάτι αξιοσημείωτο. Οι μελέτες θα συνεχιστούν και σε άλλους ανθρώπους οριθετικούς που θέλουν να συμμετέχουν στις δοκιμές.

Σύλληψη δραπέτη φυλακών

Ένας άνδρας που είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Κασσάνδρας της Χαλκιδικής και έπρεπε να επιστρέψει στις φυλακές στις 30 Δεκεμβρίου του 2013 συνελήφθη από τις αρχές σε οικισμό Ρωμά που ο ίδιος κρυβόταν.

Συνελήφθησαν με χασίς

Η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου εντόπισε τρεις άντρες που τους έκανε σήμα να σταματήσουν για έλεγχο και αυτή δεν σταμάτησαν. Οι δυο ύποπτοι ήταν μέσα στο αμάξι ενώ ο τρίτος πεζός, και οι αστυνομικοί τον είδαν αφού τους ακολούθησαν να πετάει σε έναν κάδο χασις μισού κιλού. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ο Λιάπης συνεχίζει τα ταξίδια

Ο Μιχάλης Λιάπης ύστερα από το ταξίδι του στην Μαλαισία αποφάσισε να πάει στην Βουλγαρία για σκι, πέρασε τα σύνορα με το γνωστό αυτοκίνητο του αυτό που του είχε φορέσει ψεύτικες πινακίδες γιατί υποτίθεται ότι ήθελε να του φορτώσει τις μπαταρίες του.

Σελίδες