Αύγουστος 2014

Ο Μάρκος Σεφερλής διαπρέπει...

Την πορεία του Μάρκου Σεφερλή στην Ελλάδα λίγο πολύ την ξέρουμε όλοι...
Χαρισματικός ηθοποιός,ευφάνταστος σεναριογράφος,και γενικά υπέρταλαντούχος και έξυπνος άνθρωπος.
Κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να βρεθεί με θέατρο δικό του το οποίο είναι ασφυκτικά γεμάτο στις καλοκαιρινές παραστάσεις του.
Το μεγαλύτερο ταλέντο του Μάρκου είναι στα επιχειρησιακά πλάνα,μια πλευρά που δεν ξέρουν πολλοί και αγνοούν ακόμα περισσότεροι.

Tags: 

Ηχητικά 750.000 ευρώ...

Δεν πρόκειται για μπάτζετ συναυλίας της Beyonce…Επίσης δεν πρόκειται για μπάτζετ εταιρίας που νοικιάζει μηχανήματα για συναυλίες...

Πρόκειται για τον ηχητικό εξοπλισμό που κατέχει η Μητρόπολη της Ελλάδας στις αποθήκες της.
Το τι κάνει μηχανήματα 750.000 ευρώ είναι δύσκολο να το φανταστείς.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ενώ η μητρόπολη ξοδεύει τόσα χρήματα για ηχητικά μηχανήματα,το μπάτζετ για το συσσίτιο της εκκλησίας στηρίζετραι ακόμα σε δωρεές...

Tags: 

Τραυματισμός πυροσβεστών στην Αιτωλοακαρνανία

Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στην περιοχή Κάτω Χρυσοβίτσα Θέρμου του νομού Αιτωλοακαρνανίας, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική.

Hθοποιός σημαίνει φώς.

Κάτω απο το όριο της φτώχιας ζούν πάνω απο 3.000 ηθοποιοί που ζούν στην ελλάδα.
Ανάμεσά τους τεράστια ονόματα του παρελθόντος,καθώς και πολλοί νέοι ηθοποιοί που θέλοντας να ακολουθήσουν το επάγγελμα που διάλεξαν,τις περισσότερες φορές τους βλέπουμε στα δημοτικά συσσίτια περιμένοντας για ενα πιάτο φαί.
Μην ξεχνάμε πως κατά καιρούς έχουμε και γεγονότα αυτοκτονιών καθώς είναι δύσκολη η μετάβαση απο τα φώτα και τη χλιδή στην αφάνεια και την πείνα!!!

Tags: 

Μεγάλη απάτη με μακαρόνια.

Μεγάλη απάτη στον κλάδο των ζυμαρικών ανακάλυψε ο ΕΦΕΤ.

Μεγάλο εργοστάσιο ζυμαρικών αγόραζε κοψοχρονιά έτοιμα μακαρόνια κατώτερης ποιότητας απο την Ινδία,και κατόπιν τα συσκεύαζε και τα πουλούσε με την καινούρια συσκευασία 300% ακριβότερα.
Η εισαγγελεία Αθηνών άρχισε προανάκριση με κατηγορούμενους το διοικητικό συμβούλιο της εν λόγω εταιρίας.

Tags: 

Το φαινόμενο Παναγιώτα Καψάλη.

Η Παναγιώτα Καψάλη έγινε γνωστή στο πανελλήνιο ως η πιο αναιδής παίκτρια του τηλεοπτικού talent show The Voice.
Η αντιπαθής σε όλους Παναγιώτα συνεχίζει να ζει το όνειρο της δημοσιότητας μέσα απο φωτογραφήσεις και συνεργασίες με περιθωριακούς μάνατζερς και η πορεία της στη show biz είναι πλέον διαγεγραμμένη.
Αφήνοντας στην άκρη το ανύπαρκτο ταλέντο της στο τραγούδι φωτογραφίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί ημίγυμνη της περισσότερες φορες αποκαλύπτωντας το καλλίγραμμο σώμα που με τόσο κόπο απέκτησε χάνοντας μερικές δεκάδες παραπανίσια κιλά.

Tags: 

Η κότα εκανε το αυγό;

Μια εντελώς παράξενη ιστορία συνέβει στο Malmoe της Σουηδίας όταν η Gertrude Svensson αποφάσισε να κλωσσήσει τα αυγά της κότας της!!!
Κιόμως καλά διαβάσατε,η 58χρονη λόγω του αιφνιδίου θανάτου της κότας για να τιμήσει τη μνήμη της αποφάσισε να κλωσσήσει τα αυγάτης και να υιοθετήσει τα μικρά που θα έβγαιναν απο τα αυγά.
Αν νομίζετε όμως πως αυτό είναι το παράξενο της ιστορίας είστε γελασμένοι.
Το παράξενο είναι πως μετά απο δυο εβδομάδες κλωσσήματος τα αυγουλάκια έσκασαν και βγήκαν 8 μικρά κοτοπουλάκια.

Tags: 

Γιαταγάνι αξίας 350.000 ευρώ

Νεαρό ζευγάρι απο τα καρδάμυλα της Χίου λόγω οικονομικών δυσχερειών θέλησε να πουλήσει το γιαταγάνι του προπάππου μην έχοντας άλλα εισοδήματα.
Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη όταν ο εκτιμητής τους είπε πως το γιαταγάνι ανήκε στον ίδιο τον Ιμπραήμ πασά και κοστολογείται απο 250.000 μέχρι 350.000 ευρώ σε οίκους δημοπρασιών του εξωτερικού...
Σίγουρα το νεαρό ζευγάρι θα ψάξει και για άλλα ασήμαντα αντικείμενα που έχει απο τον προπάππο μην τυχόν έχουν την ίδια τύχη με το γιαταγάνι!!!

Tags: 

Καραφλή απο...κοτσιδάκια!!!

Καραφλή έμεινε μία άτυχη τουρίστρια απο τη Γαλλία,η οποία βρισκόταν στη χώρα μας γιατις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Η νεαρή κοπέλα παραθέριζε με την παρέα της σε νησί των Κυκλάδων.Στα σοκάκια του νησιού κάθε βράδυ,οι μικροπωλητές έδιναν και έπαιρναν και ανάμεσα τους μία κυρία η οποία,με αντίτιμο γύρω στα 15 ευρώ,μπορούσε να κάνει τα μαλλιά του όποιου ενδιαφερόμενου μικρά μικρά κοτσιδάκια.

Tags: 

Γιώργος Καπουτζίδης...

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σεναριογράφος και ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου το 1972. Κατάγεται από τις Σέρρες. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1990-1995) αλλά ποτέ δεν αποφοίτησε, καθώς αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να ακολουθήσει την υποκριτική. Είναι πτυχιούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γεωργίου Θεοδοσιάδη (1995-1998) και ομιλεί αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά. Συμμαθητές του στη σχολή ήταν οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου, Αγγελική Λάμπρη, Μελίνα Κυριακοπούλου κ.ά.

Tags: 

Σελίδες