Σεπτέμβριος 2014

Ο Malcolm Young των AC/DC πάσχει από άνοια

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά για τους οπαδούς των AC/DC. Ο κιθαρίστας Malcolm Young, αδερφός του Angus Young, πάσχει από άνοια, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εφημερίδας "The Sydney Morning Heral".

Τον γνωρίσατε;

Κι όμως, ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο 51 ετών πλέον, αθλητής φαινόμενο, Michael Jordan!

Ο Michael Jordan, ο οποίος στο παρελθόν μας είχε αφήσει πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό με τα αθλητικά του επιτεύγματα, μεγάλωσε. Και μάλλον, για πρώτη φορά στην ζωή του, έχει αφεθεί, με εμφανή τα σημάδια της καλοπέρασης στην εμφάνισή του.

Tags: 

Τζαβέλλας με Πικράκη το νέο ζευγάρι της σόου μπιζ;

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας, αφού περιηγήθηκε στα ευρωπαϊκά γήπεδα, πρώτα στην Φρανκφούρτη και μετά στη Γαλλική Μονακό. επαναπατρίσθηκε από πέρσυ ως μέλος πλέον μέλος της οικογένειας του Π.Α.Ο.Κ.

Αν και είναι τραυματίας αυτήν την περίοδο, φαίνεται πως στα προσωπικά του τα πάει μια χαρά. Ο 26χρονος διεθνής, μαγεύτηκε από τα κάλλη όμορφης μοντέλας, όπως και με πολλές άλλες μοντέλες πριν απ' αυτή.

Britney Spears: Θα στείλω στην Kate όλη την σειρά εγκυμοσύνης

Η Britney Spears έβγαλε καινούρια σειρά εσωρούχων. Και ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις μια καινούρια σειρά; Μα, να προκαλέσεις σάλο με κάποια προκλητική δήλωση.

Φαίνεται πως η - τέως πλέον - πριγκίπισσα της Pop μουσικής, μπορεί να έχει πολύ καιρό πια να βγάλει κάποια επιτυχία, αλλά δεν έχει ξεχάσει το παιχνίδι της δημοσιότητας. Έτσι, με μία και μόνο της δήλωση, μάθαμε όλοι για το καινούριο της project.

Ποιά ήταν η περιβόητη δήλωση; "Θα στείλω την καινούρια σειρά εσωρούχων μου στην Kate. Είναι τα κατάλληλα εσώρουχα για μία πριγκίπισσα".

Πως αντιδρούμε στην κλιματική αλλαγή

Οι φωνές για το φαινόμενο του θερμοκηπίου όσο πάει γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Οι πάγοι λιώνουν. Η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει. Τα καιρικά φαινόμενα γίνονται παγκοσμίως όλο και πιο έντονα, με σεισμούς, ξαφνικές καταιγίδες, πλημμύρες, τυφώνες κ.τ.λ. να είναι σχεδόν σε κάθε δελτίο ειδήσεων.

Τι πρέπει να κάνουμε; Απλό! Να περιορίσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα όσο περισσότερο μπορούμε. Το κάνουμε; Όχι! Γιατί; Απλό και πάλι: δεν βολεύει! Τι θα κάνουν όμως τα παιδιά μας; Άγνωστο!

Κατσαρίδες: και νόστιμες και υγιεινές!

Μέρος της ασιατικής κουζίνας, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο είναι και οι κατσαρίδες! Οι Κινέζοι, οι Βιετναμέζοι και οι Ινδονήσιοι έχουν εντάξει τις κατσαρίδες στην διατροφή τους, και μάλιστα με ιδιαίτερη ποικιλία. Τις τρώνε ψητές, τηγανητές, με σοκολάτα, όπως μπορείτε να φανταστείτε.

Όταν τους ρωτούν δυτικοί για το πως μπορούν και τις τρώνε, απαντούν πως είναι τραγανές και νόστιμες. Αναρωτιούνται μάλιστα πως είναι δυνατόν να τρώμε γαρίδες και όχι τις κατσαρίδες. Θεωρούν πως μοιάζουν πολύ σαν τροφή. Έχουν την ίδια υφή και μικρή διαφορά στη γεύση, λένε χαρακτηριστικά.

Γάτα σώζει κουτάβι!

Όποιος σας ξαναπεί για αέναο πόλεμο μεταξύ γατών και σκύλων, δείξτε του αυτό το βίντεο.

Σίγουρα, κάποια στιγμή στην ζωή μας όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια και αυτή η γάτα δίνει μάθημα για το πως πρέπει να δίνεται! Είναι απίστευτος ο τρόπος που αντιδρά η γάτα. Τί έγινε; Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Απίστευτή απαγόρευση στην Σαουδική Αραβία!

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας όταν ακούσαμε αυτήν την είδηση. Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσαν μία τρελή απαγόρευση:

Δεν επιτρέπεται πλέον στους άνδρες να παντρεύονται γυναίκες από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Τσαντ ή την Μιανμάρ!

Κι όμως, δεν είναι πλάκα. Η απαγόρευση είναι αληθινή. Ο λόγος; Απλά, οι μετανάστες από τις παραπάνω χώρες είναι τόσοι πολλοί και δεν θέλουν άλλους!

Απίστευτή απαγόρευση στην Σαουδική Αραβία!

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας όταν ακούσαμε αυτήν την είδηση. Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσαν μία τρελή απαγόρευση:

Δεν επιτρέπεται πλέον στους άνδρες να παντρεύονται γυναίκες από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Τσαντ ή την Μιανμάρ!

Κι όμως, δεν είναι πλάκα. Η απαγόρευση είναι αληθινή. Ο λόγος; Απλά, οι μετανάστες από τις παραπάνω χώρες είναι τόσοι πολλοί και δεν θέλουν άλλους!

Τηλεφωνικός διαγωνισμός για το Silver Alert

Η οικονομική κρίση έχει και άλλη μία πτυχή. Τα τελευταία χρόνια έχουν σταματήσει οι οικονομικές ενισχύσεις των πολιτών σε οργανισμούς που στηρίζονταν ακριβώς σε αυτό.

Το πρόγραμμα «Silver Alert» είναι ένα από αυτά. Για όσους δεν ξέρουν, το «Silver Alert», είναι το προγράμματος έγκαιρης ειδοποίησης των πολιτών για περιστατικά εξαφάνισης ηλικιωμένων. Την ευθύνη λειτουργίας υπόκειται στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Γραμμή Ζωής».

Σελίδες