Ιανουάριος 2015

Staffordshire: Θα πατάξουμε τον χιονοπόλεμο!

Τέλος στις χιονόμπαλες θέλουν να βάλουν στους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας οι αστυνομικοί και απειλούν με συλλήψεις όσους πετούν χιονόμπαλες σε περαστικούς.

Αγανάκτησαν φαίνεται οι αστυνομικοί που από το 2012 μέχρι σήμερα έχουν δεχθεί πάνω από 700 καταγγελίες για επιθέσεις με χιονόμπαλες. Τα τελευταία ''θύματα'' ήταν δυο μοτοσικλετιστές.

Κι όμως, αυτός είναι ο Ζακ Γαλιφιανάκης!

Ο ελληνικής καταγωγής διάσημος κωμικός, Ζακ Γαλιφιανάκης, έγινε διάσημος και από το στυλ του, δηλαδή τα παραπανίσια κιλά, τα πυκνά, μακρυά και απεριποίητα κόκκινα μούσια του και το απαράμιλλο χιούμορ του.

Όμως, στην χθεσινή απονομή των βραβείων SAGA (Screen Actors Guild Awards) που παραβρέθηκε για να παραλάβει το βραβείο του για την συμμετοχή του στην ταινία Birdman ("Η απρόσμενη αρετή της αφέλειας" όπως είναι ο ελληνικός του τίτλος), του σκηνοθέτη Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, κάτι δεν μας πήγαινε καλά.

Παντρευτηκε η Έλενα Παπαρίζου στη Σουηδία!

Όλα δείχνουν πως η όμορφη Ελληνοσουηδέζα τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου, παντρεύτηκε επιτέλους τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ανδρέα Καψάλη.

Ο γάμος φαίνεται πως έγινε παραμονές της πρωτοχρονιάς στην Σουηδία, όπου η Έλενα Παπαρίζου έχει επιστρέψει τον τελευταίο καιρό λόγω της προώθησης της καριέρας της εκεί.

Το ζευγάρι σκόπευε ούτως η άλλως να παντρευτεί και μάλιστα υπήρχαν φήμες πως ο γάμος τους θα γινόταν το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν έγινε λόγω κάποιων οικογενειακών προβλημάτων.

Shakira: Φωτογραφήθηκε με τους άντρες της για καλό σκοπό!

Η 37χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira, έχει μπει στην τελική ευθεία για την γέννηση του δεύτερου μωρού της. Με την κοιλίτσα της φουσκωμένη, αλλά ακόμα απίστευτα σέξυ, φωτογραφήθηκε μαζί με τους άντρες της ζωής της, τον άντρα της, τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Gerard Pique και τον μόλις 2 χρόνων Milan.

Χρέωσαν 5χρονο γιατί δεν πήγε σε πάρτυ!

Ένας 5χρονος μπόμπιρας, ο Άλεξ, πήγε προχθές στο σχολείο του, όπως κάθε μέρα. Η μόνη διαφορά ήταν πως όταν γύρισε από το σχολείο, είχε στην τσάντα του έναν φάκελο με ένα τιμολόγιο που έλεγε πως χρωστάει 15,95 λίρες επειδή δεν πήγε τελικά στο πάρτυ του συμμαθητή του.

Ο πατέρας του μικρού, Derek Nash που δημοσίευσε το γεγονός, είπε πως αρχικά θεώρησε πως επρόκειτο για αστείο αλλά τελικά είδε πως πρόκειται για σοβαρότατο τιμολόγιο. Αλλά ας πιάσουμε την ιστορία από την αρχή:

Kate Middleton: Στον 6ο και είναι ακόμα στυλάκι!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, κατά κόσμον Kate Middleton, σε μόλις τρεις μήνες γίνεται για δεύτερη φορά μανούλα και εντυπωσιάζει ακόμα με την σιλουέτα της, μιας και δεν χρειάζεται καν ακόμα ρούχα εγκυμοσύνης!

Η κοιλίτσα της ίσα που φαίνετε. Γι' αυτό οφείλεται ο καλός μεταβολισμός της σε συνδυασμό με την προσεκτική διατροφή που ακολουθεί. Ό,τι κι αν κάνει πάντως, η Kate σίγουρα μας έχει εντυπωσιάσει, αφού έχει πάρει μόνο το απαραίτητο βάρος, χωρίς κανένα επιπλέον κιλό.

Θα φάμε Pattinsonκουφέτα;

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του φαίνεται πως περνάει ο διάσημος ηθοποιός Robert Pattinson.

Φαίνεται πως δεν είναι μόνο τρελά ερωτευμένος με τη νεαρή καλλιτέχνιδα FKA Twigs, αλλά μάλλον θα φάμε σύντομα και κουφέτα από τους δυό τους, μιας και φήμες λένε πως θέλει να δημιουργήσει οικογένεια μαζί της.

Τον γνωρίσατε;

Τον γνωρίσατε; Όχι; Ούτε και εμείς εύκολα, αλλά αν γυρίσετε πολλά χρόνια πίσω, συγκεκριμένα στο 2005 και του βάλετε γυαλιά, θα σας θυμίζει κάτι; Προσπαθήστε λίγο καλύτερα...

Ο 24χρονος νεαρός των φωτογραφιών είναι ο μικρός από την ταινία Stuart Little, ο... Ποντικομικρούλης, που μεγάλωσε και τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε.

Ο Jonathan Lipnicki, όπως είναι το όνομά του, έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του αδερφού του Ποντικομικρούλη George.

Ο Benedict Cumberbatch και η αρραβωνιαστικιά του Sophie Hunter περιμένουν παιδί

Τελικά επιβεβαιώνεται η χθεσινή φήμη της Daily Mail, ο διάσημος ηθοποιός Benedict Cumberbatch και η αρραβωνιαστικιά του Sophie Hunter περιμένουν το πρώτο τους μωρό!

"Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι ο Benedict Cumberbatch και η Sophie Hunter περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Και οι δύο τους πετάνε στα σύννεφα" είπε ο εκπρόσωπος του Cumberbatch στην Daily Mail.

Τα συναρπαστικά νέα για το μωρό έρχονται μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων του βρετανού σούπερ σταρ και και της τραγουδίστριας και θεατρικής συγγραφέως Hunter.

Παντρεύτηκε η Ναβρατίλοβα

Ιδιαίτερα λαμπερός ήταν ο γάμος της διάσημης τεννίστριας, Μαρτίνας Ναβρατίλοβα με την αγαπημένη της Τζούλια Λεμίγκοβα. Με αυτόν τον τρόπο σφράγισαν την πολύχρονη σχέση τους.

Η 58χρονη πια Ναβρατίλοβα και η 42χρονη Ρωσίδα επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη. Η διάσημη τενίστρια ντύθηκε με άσπρο κουστούμι και η σύντροφός της να επίλεξε ένα δαντελωτό νυφικό.

Οι δυό τους είναι μαζί από το 2008 και το καλοκαίρι η Ναβρατίλοβα έκανε πρόταση γάμου στην Λεμίγκοβα κατά την διάρκεια του τουρνουά US Open, στην Νέα Υόρκη, ξαφνιάζοντας όλους τους παραβρισκομένους.

Σελίδες