Φεβρουάριος 2015

Η κοιλίτσα της Jessica Biel λίγες μέρες πριν γεννήσει!

Η κοιλίτσα της Jessica Biel έχει μεγαλώσει πια πολύ, θυμίζοντάς τους πως ο τοκετός είναι πια θέμα ημερών. Κάτι που ενθουσιάζει τον Justin Timberlake, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να φωτογραφίζεται με το αγέννητο ακόμα παιδί του.

Έπεσε η Μαντόνα στα Brit Awards, αλλά το έσωσε!

Είναι η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της Ποπ μουσικής και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και με τις ατυχίες της.

Στα χθεσινά Brit Awards 2015, δεν πρόλαβε καλά καλά να ανέβει στη σκηνή και την «χτύπησε» η ατυχία. Μόλις ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει την καινούρια της επιτυχία Living for Love, έπεσε από τα σκαλιά που είχαν τοποθετηθεί.

Νεο σκάνδαλο με τον σύζυγο της Beyoncé, Jay-Z!

Θυμάστε τις έντονες φήμες που ήθελαν το καλοκαίρι τον Jay-Z και την Beyoncé να χωρίζουν. Κατάφεραν και τις διασκέδασαν με τις μακρές διακοπές που έκαναν μαζί στην Μεσόγειο.

Όμως, για ακόμα μία φορά, καινούρια δημοσιεύματα θέλουν τον γνωστό μουσικό παραγωγό να είναι ο πατέρας ενός ακόμα παιδιού, το οποίο μάλιστα λέγεται πως απέκτησε με την περιστασιακή τότε κοπέλα του Wanda Satterthwait.

Ο Σκαρμούτσος παντρεύεται!

Φωτιές άναψε ο δημοφιλής chef Δημήτρης Σκαρμούτσος με την δήλωσή του στην εκπομπή MEGA με ΜΙΑ που είχε κληθεί να μαγειρέψει.

Ο γνωστός μάγειρας που εδώ και τρία χρόνια διατηρεί δεσμό με την Μαριέττα Ντάνα, πρώτα αστειεύτηκε με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τζαβαλιά,λέγοντάς τους πως μπορεί να έχει παντρευτεί ήδη και μετά δήλωσε πως αυτό δεν ισχύει αλλά θα γίνει, και μάλιστα σύντομα.

Με την δήλωσή του αυτή όλοι στο πλατό της εκπομπής έμειναν άφωνοι.

Η ώρα η καλή λοιπόν.

Καιρό είχαμε να δούμε εμφάνιση σοκ από Ηλία Ψινάκη! Δείτε τον!

Ο Ηλίας Ψινάκης ότι και να βάλει πάνω του είναι προσαρμοσμένο στο δικό του, μοναδικό, αυστηρά προσωπικό του στυλ.

Αυτή την φορά όμως, η ενδυματολογικές επιλογές του Δημάρχου Μαραθώνα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Μοναδική μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση που έκανε στην Θεσσαλονίκη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Τι έβαλε; Έβαλε σετ γούνα μπουφάν και μπότες!

Οι δύο δήμαρχοι πήραν όπλα και πόζαραν όλο χαρά. Ο δήμαρχος Μαραθώνα μάλιστα φορούσε γούνινο παλτό και ασορτί παπούτσια.

Η Julia Roberts έχασε την μητέρα της!

Ακόμα μία τραγική στιγμή για την γνωστή ηθοποιό Julia Roberts. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η γνωστή Χολιγουντιανή ηθοποιός έχασε την μητέρα της, Betty Lou Motes, σε ηλικία 80 χρονών.

Η Betty Lou Motes έπασχε από καρκίνο του πνεύμονα και είχε μετακομίσει στο σπίτι της κόρης της, Julia , στο Los Angeles και ζούσε με την ηθοποιό, τον σύζυγό της Daniel Moder και τα τρία παιδιά τους. Μετά από πολλά χρόνια που πέλευε για την ζωή της δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η Zoe Saldana βόλτα με τα δίδυμα της!

Την πανέμορφη Zoe Saldana την γνωρίσαμε μέσα από blockbusters όπως το Star Trek, το Avatar ή το Guardians of the Galaxy.

Η 36χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο τα δίδυμα της πριν λίγες εβδομάδες, συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου. Ήταν η επισφράγιση της αγάπης της με τον σύντροφο της, Marco Perego.

Οι δυό τους αποφάσισαν να κάνουν πεζοπορία σε λόφο του Los Angeles και να πάρουν και τα μικρά τους μαζί σε μάρσιπο.

Η ηθοποιός ανέβασε την super cute φωτογραφία στο Instagram.

Δεν είναι πολύ γλυκιά στιγμή; Να τους ζήσουν!

Lena Headey: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της!

Την ηθοποιό Lena Headey την γνωρίσαμε ως την σύζυγο του Λεωνίδα στην ταινία "300", όπου μας εντυπωσίασε με την ομορφιά της. Την λατρέψαμε όμως, σαν την που υποδύεται την Cersei Lannister στο Game of Thrones.

Αυτό είναι το καινούριο lookτης Lady Gaga

Την έχουμε δει με ξανθά, με μαύρα, με φουντωτά μαλλιά, γενικώς η εμφάνισή της παραπέμπει σε χαμαιλέοντα. Η τραγουδίστρια φαινόμενο, που πριν λίγους μήνες μας επισκεύθηκε στην χώρα μας για μία μεγαλειώδη συναυλία, ώ, τι έκπληξη, άλλαξε και πάλι την εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά, και μέχρι αυτή την στιγμή, η Lady Gaga τα έκοψε καρέ και τα έβαψε σε ένα σκούρο χρώμα. Και μπορούμε να πούμε πως της πάει, αφού όπως βλέπετε και εσείς, ίσως είναι η πιο ανθρώπινη εμφάνιση που είχε έως τώρα, και έχει αλλάξει πολλές!!!

Έλενα Παπαρίζου: Πρωινή βόλτα με καλή διάθεση!

Η Ελενα Παπαρίζου, περνάει μια εξαιρετικά καλή περίοδο αυτό το διάστημα τόσο στα προσωπικά της, όσο και στην δουλειά της. Ο φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την όμορφη τραγουδίστρια χωρίς τον σύντροφό της σε πρόσφατη επίσκεψη της σε studio ηχογράφησης στην Αγία Παρασκευή.

Στα προσωπικά της, φαίνεται πως ο γάμος της την έχει ηρεμήσει και την έχει ανανεώσει πολύ. Η αγαπημένη μας Ελληνο-Σουηδέζα τραγουδίστρια έχει βρει την απόλυτη προσωπική ισορροπία στο πλευρό του συντρόφου της Ανδρέα καψάλη.

Σελίδες