Μάιος 2015

Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Φήμες για διαζύγιο!

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Ο λόγος για τους ηθοποιούς Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ, οι οποίοι ύστερα από 10 χρόνια γάμου και τρία παιδιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα περιοδικών όπως το ΟΚ, το National Enquirer αλλά και της ιστοσελίδας Radar, πήραν την απόφαση του οριστικού χωρισμού.

Anastasia Volochkova: "Έχω εγώ παραπανίσια κιλά;"

Η 39χρονη Anastasia Volochkova υπήρξε πρίμα μπαλαρίνα του περίφημου μπαλέτου Μπολσόι, στη Μόσχα. Απολύθηκε το 2003, λόγω του ότι της είπαν πως είχε παραπανίσια κιλά, κι από τότε, έχει βαλθεί να πείσει όλο τον κόσμο για το αντίθετο.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών της στις Μαλδίβες, στον Ινδικό ωκεανό, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να τραβάει φωτογραφίες από το καλλίγραμμο σώμα της και να τις αναρτεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Χώρισαν οι Anthony Kiedis και η Wanessa Milhomem!

Επρόκειτο για ένα από τα πιο αταίριαστα ζευγάρια της ShowBiz, καθώς αυτός είναι αισίως 52 και εκείνη 22 μόλις χρόνων και μοντέλο στο επάγγελμα!

Αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σημασία όταν μιλάμε για τον rock star Anthony Kiedis των Red Hot Chilli Peppers και την νεαρή αγαπημένη του, την Βραζιλιάνικης καταγωγής, Wanessa Milhomem. Όλα δείχνουν πως έπειτα από δύο χρόνια σχέσης αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στην κοινή τους ζωής.

Miranda Kerr: Πιο όμορφη από ποτέ μέσα στην ροζ τουαλέτα της!

Η αλήθεια είναι πως η Miranda Kerr είναι τόσο όμορφη, που όπου κι αν εμφανιστεί, ότι κι αν φοράει, την προσέχουμε!

Αυτή τη φορά όμως, κατάφερε και γύρισε πολλά κεφάλια όταν εμφανίστηκε με αυτό το απίστευτο αυτό ροζ μάξι φόρεμα, που ανέδειξε με τον πλέον σέξι τρόπο την λεπτεπίλεπτη σιλουέτα του μοντέλου.

Τελικά ήταν η Δανάη Στράτου να ήθελε να ζήσει σαν τους "Common People";

Μετά την ερώτηση του δημοσιογράφου του BBC στον υπουργό οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, πολύ μελάνη χύθηκε για το αν η σύζυγός του, η εικαστικός Δανάη Στράτου, είναι τελικά η μούσα του τραγουδιστή των Pulp για το τραγούδι τους "Common People".

Τον τίτλο της μούσας διεκδικεί και μία έτερη εικαστικός, η Κατερίνα Κανά, η οποία ήταν και εκείνη φοιτήτρια στο Κολλέγιο St. Martins.

Η ίδια η Δανάη Στράτου πάντως, όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: «Νομίζω ότι ο μόνος που ξέρει για ποιον έγραψε το τραγούδι είναι ο ίδιος ο Τζάρβις!»

Κι όμως: Η Lady Gaga είναι έγκυος!

Όλα δείχνουν πως η 29χρονη σουπερ σταρ της Ποπ μουσικής, εκκεντρική Lady Gaga, είναι έγκυος!

Μόλις πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 33χρονο ηθοποιό, Τέιλορ Κίνει. Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό, καθώς οι φωτογραφίες της που κυκλοφορούν τελευταία την δείχνουν να έχει πάρει μερικά κιλάκια.

Βέβαια, οι τελευταίες φωτογραφίες δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφιβολίας. Η Lady Gaga κυκλοφορούσε με ένα φαρδύ και άνετο θαλασσί καφτάνι σε παραλία του Μαλιμπού, παρέα με τον αρραβωνιαστικό της, Τέιλορ Κίνει και την μητέρα του.

Η Αυτής βασιλική υψηλότης πριγκίπισσα Σάρλοτ του Κέμπριτζ γεννήθηκε!

Όσοι στοιχημάτισαν στοιχημάτισαν! Οι υπόλοιποι στο επόμενο βασιλικό μωρό! Και το όνομα αυτής... Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα! Προς τιμήν του παππού της, της προ-γιαγιας της και της γιαγιας της!

Μιλάμε βέβαια για τη νεογέννητη πριγκιπέσα, την κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ Μίντλεντον, που γεννήθηκε το Σάββατο.