Ιούνιος 2015

Θαυμάστε την 32χρονη σύντροφο του Ρίτσαρντ Γκιρ!

Μπορώ να πω πως αυτή τη φορά ο Ρίτσαρντ Γκιρ μας εντυπωσίασε με την νέα του αγαπημένη. Μόλις δύο χρόνια μετά από το πολύκροτο διαζύγιο του, φαίνεται πως μόνο άσχημα δεν περνάει.

Οι παπαράτσι τον έτυχαν σε παραλία στην πόλη Ταορμίνα της Σικελίας με την νέα του αγαπημένη, η οποία αν και έχει τα μισά του χρόνια δείχνει πολύ διαχυτική μαζί του. Και δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ έχει κλείσει ήδη τα 65!

Τίτλοι τέλους για Σαρλίζ Θερόν και Σον Πεν!

Χωριστούς δρόμους τραβάνε πλέον οι Σαρλίζ Θερόν και ο Σον Πεν, που διέλυσαν τον αρραβώνα τους μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.

Η τελευταία φορά που το διάσημο ζευγάρι έκανε κοινή εμφάνιση ήταν στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών το Μάιο. Σύμφωνα με το περιοδικό «US Weekly», η 39χρονη νοτιοαφρικανή ηθοποιός ήταν εκείνη που έβαλε τέλος στη σχέση της με τον 54χρονο Σον Πεν.

Ο Leonardo Di Caprio και η Kelly Rohrbach φιλιούνται δημοσίως!

Πρόκειται για έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της μεγάλης οθόνης. Οι κατακτήσεις του πολλές και εντυπωσιακές!

Η αλήθεια είναι όμως πως δεν προκαλεί με την προσωπική του ζωή, μιας και θέλει να κρατάει τα ειδύλλιά του μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά όμως με την Kelly Rohrbach δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα στο να είναι τρυφερός δημοσίως. Επίσης δεν φαίνεται να τον απασχολεί το αν τον φωτογραφίζουν οι παπαράτσι.

Μάλλον πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό από ότι περιμέναμε!

Διαφημιστικό κόλπο η σχέση της Selena Gomez με το Zedd;

'Οπως κάθε χωριό έχει τον κουτσομπόλη του, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τον μικρόκοσμο που αποκαλούμε παγκόσμια showbiz. Πάντοτε, υπάρχει κάποιος celebrity λίγο πιο ντόμπρος από τους υπόλοιπους, λίγο πιο... ειλικρινής και λίγο πιο θαρραλέος, που ανοίγει το στόμα του και κλείνει σπίτια!

Αυτό ακριβώς είναι ο διάσημος παραγωγός και DJ Diplo, ο οποίος αφού τσακώθηκε πριν λίγο καιρό με την Taylor Swift, επηρεασμένος ίσως από την κόντρα της με το πρώην κορίτσι του Katy Perry, τώρα είπε να τα βάλει με μία πολύ καλή του φίλη, εκθέτοντάς τη, και φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση.

Είναι αυτή η νέα σύντροφος του Jared Leto;

Από το πρωί, μία φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία απεικονίζεται τον βραβευμένο με όσκαρ ηθοποιό Jared Leto παρέα με μία όμορφη ξανθιά κοπέλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι μοντέλο από τη Ρωσία και οι δυο τους βγαίνουν τον τελευταίο καιρό. Όσοι τους είδαν, αναφέρουν πως ενώ στην αρχή περπατούσαν χωριστά, μετά πιάστηκαν αγκαζέ για τη βόλτα τους.

Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο έχει αυτή την τόσο παράξενη εμφάνιση ο Leto, ηρεμήστε! Δεν τρελάθηκε τόσο, απλά ερχόταν από τα γυρίσματα του Suicide Squad.

Η Heidi Klum σε τρυφερά εσταντανέ με τον Vito Schnabel!

Εδώ και πάνω ένα χρόνο ακούγονται φήμες για την σχέση τους, αλλά οι δυο τους δεν το είχαν επιβεβαιώσει, ούτε όμως και διαψεύσει.

Ο λόγος για την 41χρονη Heidi Klum και τον μόλις 25χρονο Vito Schnabel. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν την πρώην άγγελο της Victoria's Secret να βγαίνει με τον κατά 16 χρόνια μικρότερό της Vito Schnabel, ξεκίνησαν πέρσι τον Φεβρουάριο, λίγο μόλις καιρό μετά το τέλος της σχέσης της με τον σωματοφύλακά της.

Tesla Powerwall: Το μέλλον στις μπαταρίες για οικιακή χρήση!

Ο χαρισματικός CEO της Tesla Motors, ο 43χρονος ΝότιοΑφρικανός Elon Musk, παρουσίασε το όραμα του για την μελλοντική τροφοδότηση των σπιτιών μας με πράσινη ενέργεια.

Πρόκειται για το Powerwall, το οποίο αποτελεί μια οικιακή μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία θα αναλάβει να καλύψει τις πλήρεις ενεργειακές ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας, απαλλάσσοντας την παντελώς από την ανάγκη για σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτροδότησης.