Αύγουστος 2015

Μάλλον η Μαντόνα δεν ξεπέρασε ποτέ τον Σων Πεν!

Οι δυό τους γνωρίζονται περίπου 30 χρόνια. Για την ακρίβεια, ήταν Αύγουστος του 1985 όταν οι δυό τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Η σχέση τους ήταν θυελλώδης και δεν εξέπληξε κανέναν όταν το 1989 αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Όμως, φαίνεται πως η Μαντόνα ποτέ δεν έπαψε να τον θέλει. Μάλιστα, πριν δύο χρόνια υπήρξαν φήμες για επανασύνδεση των δυό τους. Όμως, διαψευστήκαμε όταν τον είδαμε με την ΝότιοΑφρικάνα καλλονή Σαρλίζ Θερόν, με την οποία μετά από λίγο ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.

Suri Cruise: Μεγαλώνει κι ομορφαίνει!

Mπορεί την περίοδο που ήταν νήπιο, να βλέπαμε καθημερινά αμέτρητες φωτογραφίες της, πότε να βολτάρει με τους γονείς της και πότε να κάνει νάζια στο φακό, αλλά από τότε που ο Tom Cruise και η Katie Holmes, αποφάσισαν να χωρίσουν, η μικρή Suri μεγαλώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να έχουμε σπάνια εμφανίσεις της.

Νέο ειδύλλιο στο Game of thrones!

To cast της παραγωγής αυτής είναι τεράστιο και τα ειδύλλια μεταξύ των ηθοποιών δεν είναι πια λίγα.

Το καινούριο ζευγάρι της σειράς Game of thrones φαίνεται πως είναι από τους... Lannisters! Και λόγω αυτού, τα πειράγματα δίνουν και παίρνουν. Βλέπετε, στη σειρά υποδύονται τα αδέρφια του συγκεκριμένου οίκου.

Έλλη Κοκκίνου και Γιώργος Μπόγρης απολαμβάνουν το καλοκαίρι στην Πάρο!

Θυμάστε όλους αυτούς που έλεγαν πως το ζευγάρι αυτό δεν θα μείνει μαζί για πολύ; Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουν πως η ηλικία δεν είναι τίποτα αν θέλουν... η νύφη κι ο γαμπρός, που λέει ο λόγος.

Τα πρώτα τους μπάνια κάνουν για φέτος στην παραλία Μικρή Σάντα της Πάρου η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μπόγρης. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων της τραγουδίστριας στο Cabaret @ Romeo.

Κέϊτ Μίντλεντον: "Μείνετε μακρυά από τα παιδιά μας!"

O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ κατήγγειλαν σήμερα την ανησυχητική αύξηση των περιστατικών παρακολούθησης και παρενόχλησης των παιδιών τους, του Γεωργίου και της Σάρλοτ, από τους παπαράτσι, σε μία επιστολή που εστάλη σήμερα στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Ο πρίγκιπας Γεώργιος είναι αυτή τη στιγμή ο πρωταρχικός στόχος» των παπαράτσι, έγραψε χαρακτηριστικά σε αυτήν την επιστολή ο Τζέισον Κνάουφ, υπεύθυνος επικοινωνίας του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Jennifer Aniston: Μετά τον γάμο και επαγγελματική επιτυχία!

Μάλλον είναι η χρονιά της φέτος. Η αγαπημένη ηθοποιός, Jennifer Aniston, πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε με τον αρραβωνιαστικό της τον Justin Theroux, σε μία μυστική τελετή που άφησε άφωτο όλο το Χόλυγουντ.

Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς η διάσημη σταρ θα αποτελεί το βασικό πρόσωπο των διαφημίσεων της Emirates Airlines. Μόλις ανακοινώθηκε πως η νέα συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία έκλεισε.

Διάσημες σταρ που διασκεδάζουν σε στριπτιτζάδικα!

Ποτέ δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν οι σταρ! Αυτή τη φορά πολλές γυναίκες προκάλεσαν με τις δηλώσεις τους πως αρέσκονται στο να πηγαίνουν σε στριπ σόους!

Άλλωστε, ο φωτογραφικός φακός έχει αποθανατίσει δεκάδες από δαύτες, οι οποίες έχουν ξεσαλώσει έστω και για μια φορά στη ζωή τους σε Strip Clubs.

Για να δούμε τα ονόματα από κάποιες που δεν ντρέπονται να το παραδεχτούν:

1) Charlize Theron
2) Rihanna
3) Amber Rose
4) KeSha
5) Avril Lavigne
6) Katy Perry
7) Nicki Minaj
8) Beyonce Knowles
9) Miley Cyrus
10) Pink

Ο Μπεν Άφλεκ τα έφτιαξε με την νταντά των παιδιών του;!

Μεγάλο το σκάνδαλο με το άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Μιλάμε πάντα για τον Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Γκάρνερ, οι οποίοι μετά από δέκα χρόνια γάμου και τρία παιδιά αποφάσισαν να χωρίσουν, αφήνοντάς μας όλους μ' ανοιχτό το στόμα.

Δημοσίευμα του «Us Weekly» άναψε φωτιές, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, πως ο Άφλεκ τα έφτιαξε με την νταντά που είχαν προσλάβει από κοινού με την Τζένιφερ Γκάρνερ, προκειμένου να φυλά τα παιδιά την περίοδο του όλα έδειχναν πως πάλευαν να δώσουν στον γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία.

Charlize Theron: Υιοθέτησε και δεύτερο παιδάκι!

Η καλλονή από την Νότιο Αφρική, Charlize Theron, είναι πλέον περήφανη μαμά 2 παιδιών! Η διάσημη ηθοποιός η οποία ήδη είχε υιοθετήσει τον μικρό Jackson πριν 3 χρόνια, αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένειά της, υιοθετώντας ακόμα ένα παιδί.

Εδώ και έξι μήνες η Theron, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθούσε να υιοθετήσει ένα ακόμα παιδί. Η ευχή της φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε και έτσι έχει πια στην αγγαλιά της ένα κοριτσάκι που την ονόμασε August.

Ο χωρισμός της την οδήγησε να γίνει Guru της υγιεινής διατροφής!

Ήταν μια νέα, παχουλή κοπέλα, η οποία χαιρόταν την ζωή της με τους φίλους της και με τον σύντροφό της. Μια μέρα όμως, ο κόσμος της κατέρρευσε. Έμαθε πως η καλύτερή της φίλη και ο σύντροφός της είχαν συνάψει δεσμό, πίσω από την πλάτη της.

Προδομένη όπως ένιωθε, είχε δύο επιλογές: είτε να πέσει σε κατάθλιψη και να πάρει κι άλλα κιλά, ή να το ρίξει στην γυμναστική για εκτόνωση. Ευτυχώς για εκείνη αποφάσισε το δεύτερο. Η ίδια λέει πως συνειδητοποίησε πως το βάρος της την εμπόδιζε να κάνω πολλά πράγματα,