Σεπτέμβριος 2015

Αποκαλύψεις απο την πρώην σύντροφο του Χιού Χέφνερ

Το στόμα αποφάσισε να ανοίξει διάπλατα και να αποκαλύψει όλα όσα συνέβησαν σχετικά με τον χωρισμό της με τον αιώνιο playboy και επί 8 χρόνια σύντροφό της, Χιού Χέφνερ. Ο λόγος φυσικά για την Χόλι Μάντισον, την ξανθιά σεξοβόμβα που έζησε οχτώ ολόκληρα χρόνια ως μία απο τις επίσημες ερωμένες του μεγιστάνα του γνωστού περιοδικού Playboy.

Όπως αποκάλυψε όμως και η ίδια σε μία εκ βαθέως συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα, η Μάντισον αποκάλυψε πως, καθώς παιρνούσαν τα χρόνια, συνειδητοποιούσε πως αυτή η σχέση δεν της κάνει καλό και πως, πιθανότατα, στο μέλλον να της βγει σε κακό.

Tags: 

Και το όνομα αυτής, Μπιάνκα!

Η αγαπημένη μας Βίκυ Καγιά και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Ηλίας Κρασσάς, καλωσόρισαν πριν απο μερικούς μήνες την πρώτη τους κορούλα, την οποία πρόκειται να ονομάσουν Μπιάνκα. Η ίδια η Βίκυ, μιλώντας στο περιοδικό People, μας εξηγεί τους λόγους που εκείνη και ο σύζυγος της επέλεξαν αυτό το όνομα για την κορούλα τους.

Tags: 

Η Μαρία Σολωμού μόνη στη Μύκονο.

Τις διακοπές της στη Μύκονο επέλεξε να κάνει η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού, η οποία διάλεξε τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, καθώς τα πράγματα είναι σαφώς πολύ πιο χαλαρά αυτή την περίοδο και είναι ιδανικά για ξεκούραση και στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Η πανέμορφη ηθοποιός δεν βρέθηκε στο νησί με τον σύντροφο της Πάνο Μουζουράκη, καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις τον κρατούν στην πολύβουη Αθήνα.

Αντί αυτού όμως, η φίλη της, Κατερίνα Θεοχάρη, γνωστή και απο το ρόλο της ως "κοντή" στο τηλεοπτικό σήριαλ Παρά Πέντε, της κράτησε συντροφιά.

Tags: 

Ξεκαρδιστική στιγμή στο U.S Open

Το U.S Open φιλοξενοί πλέον δεκάδες διασημότητες, απο τον Donald Trump μέχρι τις αδερφές Kardashian. Αυτή τη φορά εντοπίσαμε στο κοινό τον παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή Justin Timberlake και τον διάσημο παρουσιαστή και ηθοποιό Jimmy Fallon.

Οι δύο τους είναι πολύ καλοί φίλοι αλλά όπως φαίνεται και πολύ καλοί χορευτές αφού, μόλις η κάμερα ESPN γύρισε πάνω τους, εκείνοι χωρίς κανένα δισταγμό σηκώθηκαν αμέσως πάνω και χόρεψαν την χορογραφία απο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Single Ladies" της Beyonce.

Tags: 

Ξεκινήστε το περπάτημα!

Θέλετε να απαλλαγείτε επιτέλους απο τα περιττά κιλά που κουβαλάτε τα τελευταία χρόνια; Κάνετε προσπάθειες και δεν βλέπετε άμεση διαφορά στο κορμί σας, με αποτέλεσμα να τα παρατάτε πολύ εύκολα;

Η πραγματική λύση για να μπορέσουμε να αλλάξουμε δραματικά τη φυσική μας κατάσταση και ως εκ τούτου όλη μας τη ζωή, είναι στην ουσία πάρα πολύ απλή και είναι σχεδόν σίγουρο πως την γνωρίζετε ήδη.

Το περπάτημα, λοιπόν, είναι το κλειδί της επιτυχίας για αυτό που επιθυμείτε να καταφέρετε. Κάνοντας το περπάτημα καθημερινή σας συνήθεια, θα δείτε αμέσως πως όλα θα ξεκινήσουν να αλλάζουν.

Tags: 

Χωρίζει η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.

Τίτλοι τέλους πέφτουν για τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη και την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, το γνωστό celebtity ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν απο μερικά χρόνια και τώρα οι δρόμοι τους χωρίζουν ξανά.

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που έδωσε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου πρόσφατα, αποκάλυψε πως ένας απο τους κυριότερους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση να πάρουν διαζύγιο είναι το γεγονός οτι αποφάσισε να γυρίσει ξανά στη δουλειά της και εργαστεί ως θεατρολόγος, προσεγγίζοντας άλλη μία φορά το ενδεχόμενο μία καριέρας.

Tags: 

Η κόρη του Τζόνι Ντεπ σε LGBTQ φωτογραφική καμπάνια.

Είναι μόλις 16 ετών, είναι μοντέλο και η ομορφιά της έχει απασχολήσει τα μίντία για πολύ καιρό. Ο λόγος φυσικά για την Λίλι Ρόουζ Ντεπ, την πανέμορφη κόρη του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ και της τραγουδίστριας Βανέσα Παραντίς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, με τόσο χαρισματικούς και ιδιαίτερους γονείς, το μήλο δεν θα μπορούσε να πέσει μακριά απο τη μηλιά. Η 16χρονη Λίλι Ρόουζ είναι ήδη μοντέλο και έχει εμφανιστεί σε πολλές πασαρέλες με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές.

Tags: