Μάρτιος 2016

Η Μαρία Μπεκατώρου απαντά για όλα τα δημοσιεύματα για το γάμο της

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, η παρουσιάστρια του «Your Face Sounds Familiar» Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στον γάμο της, λέγοντας πως αντιμετωπίζει «σύννεφα» στη σχέση με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Tags: 

Θύμα του έρωτα δηλώνει ο Κώστας Μαρτάκης

Ο Κώστας Μαρτάκης, εξομολογείτε πως είναι όταν ερωτεύεται σε συνέντευξή του και απαντά χωρίς να διστάζει.

Tags: 

Επανασύνδεση με τον Μάνο Ιωάννου η Ναταλία Γερμανού

Ξανά μαζί φαίνεται να είναι η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου και δείχνει και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Οι πρόσφατες φωτογραφίες ήταν αυτές, οι οποίες «πυροδότησαν» τα κουτσομπολιά για την επικείμενη σχέση τους.

Tags: 

Η Έλενα Παπαρίζου αποκαλύπτει πτυχές του αγαπημένου της

Τι και αν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη, η Έλενα Παπαρίζου δεν μιλάει ανοιχτά για το γάμο της και εξηγεί τους λόγους στην συνέντευξή της.

Tags: 

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει πως η Άντζελα Δημητρίου κυοφορούσε το παιδί τους

Ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής εξομολογείται σε συνέντευξή του, κάτι που κανείς δεν γνώριζε έως σήμερα. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής δεν δίστασε να πει πως η Άντζελα Δημητρίου είχε μείνει έγκυος στο παιδί του, αλλά δεν το κράτησαν και μετανιώνει για αυτό.

Tags: 

Στα βήματα της μητέρας της, η κόρη της Angelina Jolie

Είναι μια γυναίκα με έντονη κοινωνική ευαισθητοποίηση και δράση και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περνάει τα δικά της μηνύματα και στα παιδιά της.

Ο λόγος για την Angelina Jolie, η κόρη της οποίας εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με μια μπλούζα που προκάλεσε αίσθηση.

Η 9χρονη Shiloh επέλεξε να φορέσει ένα πουλόβερ με το πρόσωπο του Αϊνστάιν, που έγραφε: «Ο Αϊνστάιν ήταν πρόσφυγας», θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή της στους ανθρώπους αυτούς.

Tags: 

Έγκυος από τον Gavin Rossdale η νταντά που τον χώρισε από την Gwen Stefani

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η νταντά που χώρισε την Gwen Stefani από τον Gavin Rossdale, μετά από 13 χρόνια γάμου, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, ενώ δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν τον Gavin για πατέρα.

Ένα χρόνο μετά το ροζ ειδύλλιο που αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό, η νταντά-σκάνδαλο, Mindy Main διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας αγόρι, ενώ αρνείται να πει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Tags: 

Στην αναμονή η Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλη Χατζαντωνά για τον τοκετό της

Αντίστροφα μετρούν τον χρόνο για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί η εγκυμονούσα ηθοποιός και ο σύντροφός της, personal trainer.

Η Ζέτα Δούκα έχει μπει στον μήνα της και σύμφωνα με τον γιατρό της η τελική ημερομηνία είναι η 26η Μαρτίου. Την περασμένη Παρασκευή ο φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την ηθοποιός σε έξοδό της στη Γλυφάδα, όπου βρέθηκε για καφέ με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά.

Tags: