Ιούλιος 2016

Ελένη Φουρέιρα: Μοιράζει... εγκεφαλικά ποζάροντας topless και με μαύρο εσώρουχο σε εξώφυλλο περιοδικού!

Το γεγονός ότι είναι σέξι, δεν κρύβεται! Aυτήν τη φορά, όμως, η Ελένη Φουρέιρα ξεπέρασε τον εαυτό της.

Για το εξώφυλλο του κυπριακού «Down Town» δεν δίστασε να ποζάρει topless, κρύβοντας το στήθος με τα χέρια της, φορώντας από κάτω ένα σέξι μαύρο εσώρουχο.

Όπως ήταν φυσικό, μοίρασε… εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό και έκλεψε τις εντυπώσεις με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Tags: 

Η selfie της Ελένης Καρποντίνη λίγο πριν τον τοκετό

Η Ελένη Καρποντίνη και ο σύζυγος της Βασίλης Λιάτσος μετρούν αντίστροφα τον χρόνο για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός λίγο πριν τον τοκετό, θέλησε μάλιστα να μοιραστεί μια όμορφη στιγμή της, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πόζαρε από το κρεβάτι της, το βράδυ της Δευτέρας 25 Ιουλίου και καληνύχτισε τους followers της. «Goodnight everyboby!!! Κάντε ωραίες σκέψεις για να έχετε όνειρα γλυκά και αληθινά!!!» έγραψε στη λεζάντα.

Tags: 

Βαλέρια Χοψονίδου:Το σέξι στιγμιότυπο από τις διακοπές της

Η αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου που έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου είναι μία πολύ σέξι γυναίκα!

Η Βαλέρια Χοψονίδου απολαμβάνει το καλοκαίρι και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στιγμιότυπα από τις διακοπές της. Αυτή τη φορά δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την παραλία στην οποία ποζάρει φορώντας ένα μαύρο εντυπωσιακό μπικίνι και τα likes «πήραν φωτιά».

Tags: 

Ελληνίδα ηθοποιός θήλασε δημόσια το μωρό της

Θέση υπέρ του δημόσιου θηλασμού πήρε η Ζέτα Δούκα, η οποία πριν τρεις μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της.

Η ηθοποιός υποστήριξε πως οι εργαζόμενες γυναίκες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ταΐζουν τα παιδιά τους οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται.

Το ίδιο έκανε και εκείνη η οποία συνδύασε μία φωτογράφιση που είχε με το φαγητό της κόρης της δημοσιεύοντας στα social media το στιγμιότυπο και γράφοντας :

Tags: 

Χρήστος Λούλης: Όσα είπε για τη σύζυγό του και το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Ο Χρήστος Λούλης σε πρόσφατη συνέντευξή του Real Life μίλησε για τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή, για τον ρόλο του ως σύζυγος και πατέρας και για τα επαγγελματικά του.
Με την Έμιλυ Κολιανδρή έχετε παίξει και στον «Βυσσινόκηπο», όταν εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη σας. Δεν είχες φοβηθεί τότε;

Tags: 

Έφη Σαρρή: Η αυστηρή κριτική για τη Νωαίνα και η κίνηση που σχολιάστηκε

Την κίνηση της Νωαίνας να δείξει τα οπίσθιά της ζωντανά στην κάμερα κατά τη διάρκεια του X- Factor, σχολίασε η Έφη Σαρρή.

Tags: 

Πελέ-Μάρσια: Έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης

Ο 75χρονος θρύλος της μπάλας έδωσε όρκους αιώνιας πίστης για τρίτη φορά, στην επί έξι χρόνια σύντροφό του, Μάρσια Σίμπελε Αόκι, σε στενό κύκλο σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Ο Πελέ έχει αποκτήσει τρία παιδιά από την πρώτη του σύζυγο, Ρόζμαρι Τσόλπμι, με την οποία ήταν παντρεμένος επί 12 χρόνια και άλλα δύο παιδιά με τη δεύτερη σύζυγό του, την Ασσίρια Νασιμέντο, με την οποία έζησε για 14 χρόνια.

Tags: 

33χρονη δικηγορίνα πήρε σύνταξη και γυρνάει όλο τον κόσμο!

Μπορεί στην Ελλάδα του 2016 όλα αυτά να ακούγονται εξωπραγματικά, αλλά σε άλλα μέρη του πλανήτη υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο δεν τους φαίνονται παράξενα αλλά μπορούν να το κάνουν και πραγματικότητα.

Μια 33χρονη δικηγόρος δούλεψε τέσσερα χρόνια και μάζεψε τόσα λεφτά που διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να δουλέψει άλλο και ότι μπορεί όσα μάζεψε αυτά τα λίγα χρόνια δουλειάς να τα χαλάσει σε ταξίδια ανά τον κόσμο!

Μαριάντα Πιερίδη: Κι όμως έβαψε τα μαλλιά της ροζ!

Είναι ερωτευμένη και τα βλέπει όλα ροζ... Ακόμη και τα μαλλιά της! Ο λόγος για τη Μαριάντα Πιερίδη, η οποία αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και να βάψει τα μαλλιά της… ροζ.

Την αλλαγή ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων. «New pink hair!!! Τα λάτρεψα και λέω να τα αφήσω έτσι αρκετό καιρό!!!», σχολίασε η τραγουδίστρια, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία.

Tags: 

Έτσι θα μάθεις τον οργανισμό σου να κοιμάται σε 60"

Ο βραδινός ύπνος, αν και πολύτιμος, αποδεικνύεται για σένα μια δύσκολη υπόθεση; Έχεις δοκιμάσει τα πάντα και όμως στριφογυρίζεις σαν τη σβούρα στο κρεβάτι μέχρι -τελικά- να καταφέρεις να κοιμηθείς το ξημέρωμα;

Όλη αυτή η ταλαιπωρία μπορεί να περάσει πλέον στη σφαίρα του παρελθόντος, αν ακολουθήσεις με συνέπεια τη μέθοδο "4-7-8", που θα σε κάνει να κοιμάσαι σε 60". Ναι, ακούγεται υπέροχο και είναι.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μέθοδο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρυθμίσεις τις αναπνοές σου με βάση τους αριθμούς 4, 7 και 8. Πώς; Είναι απλό.