Δεκέμβριος 2016

Η Μαριάντα Πιερίδη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Νυφούλα για τρίτη φορά ετοιμάζεται να ντυθεί η Μαριάντα Πιερίδη.

Η τραγουδίστρια έπειτα από δύο χρόνια σχέσης με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι έχει δημοσιεύει ήδη την αναγγελία του γάμου του στην ιστορική εφημερίδα «Εστία» και ετοιμάζονται για το ευχάριστο γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου κατεβάζει ρολά!

Το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου κατεβάζει ρολά! Σύμφωνα με πληροφορίες το late night show του Alpha δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του καναλιού από τον Ιανουάριο και μετά.

Τι κι αν ο Πέτρος Κωστόπουλος ξέρει τόσο καλά όσο κανείς να παίρνει συνεντεύξεις; Οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν άλλη άποψη.

Έκλεψε τις εντυπώσεις στη σκηνή η Νατάσσα Μποφίλιου

Η Βαβέλ - βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο επέστρεψε ανανεωμένη στο Estate.

Η πρεμιέρα έγινε το βράδυ της Παρασκευής με την Νατάσσα να κλέβει τις εντυπώσεις στη σκηνή με την ερμηνεία της αλλά και με την εμφάνισή της.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα επέλεξε μία μοβ τουαλέτα που της πήγαινε πολύ και γιορτινό μακιγιάζ.

πηγή

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Άλλη μια ευκαιρία»

Το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, «Άλλη μια ευκαιρία» οπτικοποιήθηκε και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Γιατί κάποιοι ενώ γνωρίζουν ότι έχουν απατηθεί δεν χωρίζουν;

Θυμός, εκνευρισμός, απογοήτευση, στενοχώρια είναι ενδεικτικά μόνο συναισθήματα τόσο του απατημένου συζύγου, όσο και αυτού που τη διέπραξε, αλλά το μετάνιωσε, πιθανότατα γιατί αντιλήφθηκε το λάθος του, αλλά και γιατί πια αντιλαμβάνεται πως ένα τέτοιο γεγονός έχει αντίκτυπο σε ολόκληρη την οικογένεια, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά.

Selfie της Μπακοδήμου με τον Πάπα!

Στο Παρίσι απολαμβάνει τις διακοπές της η Μαρία Μπακοδήμου

και μέσα από τα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη συνάντηση που είχε με τον Ποντίφικα.

Ένταση στο δικαστήριο ανάμεσα στη χήρα και το γιο του Βαρδή

Στις δικαστικές αίθουσες δόθηκε χθες συνέχεια στον πόλεμο δηλώσεων που είχε ξεσπάσει μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή μεταξύ του γιου του Γιάννη και της χήρας του Φιλοθέη Μωβ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο νεαρός τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση κατ´ εξακολούθηση, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλλει η σύζυγος του πατέρα του.

Έρχονται μηνύσεις από τους γονείς του Παντελή Παντελίδη

Με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων, που θα σκάσουν σαν βόμβα και θα περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία θα ανατρέψουν τις υπάρχουσες καταθέσεις, αναμένεται να απαντήσει ως το τέλος της εβδομάδας η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Πρώτα απ' όλα υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο μπροστά. Η απόστασή του από τα πεντάλ του οχήματος δεν ήταν παρά μόνο 48 εκατοστά και αυτό λέει πολλά.

Σελίδες