Απρίλιος 2017

Ο Βrad Pitt σοκάρει ξανά το κοινό του αφού έχει αδυνατίσει ακόμα περισσότερο!

ΟBrad Pitt, λίγους μήνες μετά το διαζύγιό του, είχε καταφέρει να κάνει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές του εμφανίσεις. Ειδικά στα Oscars τον βλέπαμε και τον καμαρώναμε. Θεωρούσαμε πως ήταν η ώρα να πάρει τη ρεβάνς και πως είχε αποφασίσει να γυρίσει μία και καλή στην επόμενη σελίδα. Τελικά «πέσαμε» έξω.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (24/4 - 30/4)

Η Δευτέρα μας καλωσορίζει, με ένα ωφέλιμο Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Ανάδρομο Κρόνο. Η επανασύνδεση για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου, είναι πιθανή και μάλιστα με σίγουρα αποτελέσματα. Διορθώστε παλιά λάθη και πάρτε αποφάσεις σοβαρές και μακροπρόθεσμες.

«Φωτιά» στο Survivor από την καταγγελία ότι παίκτες παίρνουν φαγητό απ’ έξω!

Απροσδόκητη τροπή παίρνουν τα πράγματα στο Survivor, μετά την αυστηρή, όσο και προσεκτική αποκάλυψη – καταγγελία...

Στάθης Ψάλτης: Διασωληνωμένος πια παλεύει με τον καρκίνο

Από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» συνεχίζει να δίνει τη μάχη για τη ζωή του ο δημοφιλής ηθοποιός Στάθης Ψάλτης.

Survivor: «Ασυλία» η Παπαδοπούλου - «Στην σέντρα» ο Χανταμπάκης

Ακόμα ένα επεισόδιο ανατροπών ήταν το χθεσινό στο Survivor, που είδαμε τα προγνωστικά και τις προβλέψεις να ανατρέπονται, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να κερδίζει την ατομική ασυλία και τελικά να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Διάσημους ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Στέλιος Χανταμπάκης

Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Δείτε με ποια τραγουδίστρια θα συνεργαστεί η Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να μην εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί, αφού πρωταγωνιστεί στο «Mamma Mia», αλλά ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή της περιοδεία και δεν θα είναι μόνη της...

«Survivor»: Αυτοί είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών»

Η μεγάλη στιγμή έφτασε με τους «Μαχητές» να δίνουν τις ψήφους τους στο συμβούλιο του Survivor για το ποιος θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.