Μάιος 2019

Αγαπημένη σειρά επιστρέφει στον...

Είναι μια σειρά που όλοι μας αγαπήσαμε πολύ και την παρακολουθούμε σε καθημερινλες επαναλήψεις ακόμη και σήμερα. Όσες φορές και να την δεις, δεν τη βαριέσαι και πάντα γελάς με τα αστεία και τα κωμικοτραγικά συμβάντα.

Φυσικά μιλάμε για το «Καφέ της Χαράς», το οποίο θα έχει σύντομα, νέα επεισόδια. Τα αρχικά σενάρια, από ότι πληροφορούμαστε, είναι έτοιμα και διορθωμένα. Οι τελευταίες εξελίξεις λένε ότι η «Χαρά», Ρένια Λουιζίδου, θα επιστρέψει μόνιμα στο καφέ, όταν θα τελειώσει η σειρά που πρωταγωνιστεί τώρα, «Το Σόι Μας».

Όπου Μπελούτσι και ... κάμερα

Η σέξυ Μόνικα Μπελούτσι εμφανίστηκε στις Κάννες και τα φλας πήραν φωτιά.

Εντυπωσιακή και κούκλα όπως πάντα, δε χρειάστηκε να κάνει και πολλά για να τρέξουν όλοι οι φωτογράφοι πάνω της. Με ένα υπέροχο λιτό μαύρο φόρεμα, απέδειξε ότι εξακολουθεί να είναι μοιραία γυναίκα και λαμπερή και ίσως η πιο σέξι γυναίκα στην Ιταλία.

Στο Φεστιβάλ των Καννών πήγε για την πρεμιέρα του Κλοντ Λελούς, «Τα καλύτερα χρόνια μιας ζωής» και φυσικά κατάφερε να ξεχωρίσει στο κόκκινο χαλί παρά την ηλικία της.

Λατρεύουμε Μόνικα!

Ο ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός της Eurovision 2019 περιμένει τιμωρία για την απεικόνιση της παλαιστινιακής σημαίας της Ισλανδίας

Η εμφάνιση της Ισλανδίας στο Eurovision θα μπορούσε να τιμωρηθεί από τους διοργανωτές για μη εξουσιοδοτημένη επίδειξη της παλαιστινιακής σημαίας κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού, δήλωσε ο ισραηλινός ραδιοτηλεοπτικός φορέας.
Κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοφοριών του τελικού της Κυριακής, τα μέλη του εκλεκτικού ισλανδικού πανκ συνασπισμού Hatari κράτησαν παλαιστινιακές σημαίες μεγέθους κασκόλ.
Ο τραγουδιστής Klemens Nikulasson Hannigan έκανε ένα σημάδι V για τη νίκη, προκαλώντας boos από πολλούς στο κοινό του Τελ Αβίβ.