Μάρτιος 2014

Φωτογράφος "έπιασε" φοιτήτριες να τραβούν selfie κατα τη διάρκεια επεισοδίων

Ο Άντριου Μπράουν είπε ότι είδε τις φοιτήτριες να ποζάρουν για selfie κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης νύχτας, όπου αστυνομικοί κυνηγούσαν φοιτητές και τους έριχναν δακρυγόνα. Οι φοιτητές εξεγέρθηκαν μετά την ήττα της ομάδας μπάσκετ των Wildcats στην Elite Eight. Ο Μπράουν δήλωσε ότι οι φοιτητές ήταν αρκετά ήσυχοι, μέχρι που εμφανίστηκε η αστυνομία.

"Δεν ήταν τίποτα σοβαρό, έως ότου εμφανίστηκε η αστυνομία. Ήταν απλά ένα μάτσο πιωμένα κολεγιόπαιδα", είπε ο Μπράουν. "Έχω την εντύπωση πωςη αστυνομικοί ήθελαν να γίνουν επεισόδια.

Έχασε στοίχημα και κέρδισε ένα όνομα με 99 χαρακτήρες.

Τι κερδίζεις όταν συνδυάζεις πολύ αλκοόλ με ένα χαμένο παιχνίδι πόκερ; Ένα καινούριο όνομα, μεγέθους 99 χαρακτήρων.
Ο εν λόγω 22χρονος Νεοζηλανδός πλέον ονομάζεται “Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Other Superheroes Combined With Frostnova" (μεταφράζεται ως "Πλοίρες Μεταλικό Havok Πιο Σέξι και Ευφυής απ τον Spock και όλους τους άλλους υπερήρωες μαζί με Frostnova").
Ανακάλυψε λοιπόν ότι το καινούριο του όνομα έγινε δεκτό καθώς ήταν κάτω από το όριο των 100 χαρακτήρων, όταν έληξε το δίπλωμά του του και του έστειλαν το καινούριο.

Γυναίκα είδε τις φωτογραφίες της σε διαφήμηση πορνείας

Η 21 χρόνων Ντάλας Μίλλερ έλαβε ένα περίεργο e-mail από ένα φίλο της. Την ενημέρωνε ότι είδε φωτογραφιες της σε διαφήμιση από πορνοσελίδα στο ίντερνετ. Το πρόβλημα με αυτό ήταν πως η Νταλας δεν είναι πόρνη και πως δεν έδωσε ποτέ άδεια να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες της σε οποιαδήποτε διαφήμιση, πόσο μάλλον σε διαφήμιση πορνείας. Μετά από έρευνα, είδε πως τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις είχε ανεβάσει στο facebook.

Η διαφήμιση έλεγε: "Η καλύτερες στιγμές της ζωής σου. 100% εγγυημένη απόλαυση! Μόλις 21 χρονών!".

Άνδρας ονόματι Κρίστοφερ Ριβς συνελήφθη υπό την επήρεια ναρκωτικών

Γρηγορότερος από μια σφαίρα! Δυνατότερος από μια ατμομηχανή! Μπορεί να πηδήξει ψηλά κτίρια με μια δρασκελιά. Αλλά δεν είναι αυτός!

Ο εικονιζόμενος άνδρας ονόματι Κρίστοφερ Ριβς, που δεν θα πρέπει να τον μπερδέψουμε με τον γνωστό ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Σούπερμαν στη μεγάλη οθόνη, συνελήφθη καθώς οδηγούσε το φορτηγάκι του υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η πιο σέξυ εισαγγελέας της Κριμαίας

Κάθε μέρα στα δικαστήρια θα ήθελε να είναι από τις αρχές Μαρτίου όλος ο ανδρικός πληθυσμός της νέας Επαρχίας της Ρωσίας, της Κριμαίας.

Ο λόγος; Η νέα γενική εισαγγελέας της ανεξάρτητης πια δημοκρατίας που σύμφωνα με δημοσιεύματα τη διόρισε ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν.

Η Natalia Poklonskaya, 33 Μαΐων ήταν γενική εισαγγελέας στο Κίεβο αλλά μετά τα πρόσφατα γεγονότα ασκεί πλέον τα καθήκοντά της στην πρωτεύουσα την Κριμαίας.

Δείτε τον γιο του Arnold Schwarzenegger, Patrick.

Μεγάλωσε ο γιος του Arnold Schwarzenegger, Patrick ή μάλλον Patrick Arnold Achilles Shriver Schwarzenegger, όπως είναι το πλήρες όνομά του.

Ο 21 χρόνων γιος του πρώην μίστερ Κόσμου με την ανιψιά του πρώην προέδρου Κένεντι, Maria Shriver, μεγάλωσε και έγινε ένας γοητευτικός νέος, χωρίς το σώμα του πατέρα του, αλλά πολύ ομορφότερος.

54122! Ότι καλύτερο μου έχει συμβεί

Το παρακάτω κείμενο μας το έστειλε στο Facebook η Νίκη και αφορά μια υπηρεσία Chat με τίτλο 54122. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να ελέγξετε την σελίδα www.ellinespadou.com.

Αγαπητό Κουτσομπολιό,

Tags: 

Υγιεινό μπάρμπεκιου γίνεται;

Αν και λένε πως τα ψητά και τα βραστά είναι τα καλύτερα για τον οργανισμό μας, τα ψητά στο μπάρμπεκιου δεν είναι και τόσο υγιεινή λύση. Το μη προσεκτικό ψήσιμο μπορεί να δημιουργήσει καρκινογόνες ουσίες στα ψητά μας.

Υπάρχει όμως τρόπος να το αποφύγεις και να απολαύσεις άφοβα το καλοψημένο φαγητό σου. Πως; Αν προσθέσεις λίγο δενδρολίβανο!

Το δενδρολίβανο περιέχει αντιοξειδωτική που δεν επιτρέπουν στις καρκινογόνες ουσίες να αναπτυχθούν κατά την ώρα του μαγειρέματος.

Νέες παροχές σε ανέργους: Δωρεάν είσοδος σε Μουσεία και πολιτιστικούς χώρους

Δωρεάν θα μπορούν να επισκέπτονται όλα τα Μουσεία όσοι έχουν ενεργό κάρτα ανεργίας. Η παροχές αυτές ενδέχεται να επεκταθούν και σε άλλους πολιτιστικούς χώρους. Τουλάχιστον έτσι δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός, σε υπηρεσιακή σύσκεψη που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας για επίθεση σε αστυνομικό τμήμα

Συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Την περασμένη Κυριακή ο 40χρονος φερόμενος ως δράστης, που επέβαινε σε μηχανάκι προσέγγισε το Α.Τ. Λεωνιδίου και άρχισε να πυροβολεί ,από απόσταση περίπου 25 μέτρων, προκαλώντας ευτυχώς μόνο μικρές υλικές ζημιές στα τζάμια της πόρτας. Εκείνη τη στιγμή μέσα στο κτήριο ήταν ο αξιωματικός υπηρεσίας που προσπάθησε να τον καταδιώξει αλλά δυστυχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Σελίδες