Νοέμβριος 2014

Η Victoria Beckham στηρίζει την αδερφή της στα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον γάμο της!

Η πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια, σχεδιάστρια μόδας, επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα Victoria Beckham και ο κούκλος ποδοσφαιριστής και μοντέλο σύζυγός της, David Beckham, γύρισαν πίσω στην γενέτηρά τους, την Αγγλία, για να είναι πιο κοντά στους συγγενείς τους.

Η πλήρης μεταμόρφωση της Ιωάννας Λίλη!

Εναλλακτικός τίτλος, πως οι πλαστικές μπορούν να παραμορφώσουν μια γυναίκα!

Την Ιωάννα Λίλι την γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς PlayMate, όπου και είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2001. Αργότερα, πολλές σέξυ φωτογραφίσεις. Υπήρξε το κορίτσι του Θέμου για 2 σεζόν, αλλά μετά, κυρίως μετά τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Ζαγοράκη, εξαφανίστηκε από την showBiz. Μέχρι που την είδαμε σαν κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής "Ολα καλά" στο κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

H Jennifer Aniston κέρδισε την Lisa Kudrow σε διαγωνισμό βρισίματος με το "μ@λ@κα"!

Το ότι το βρίσιμο είναι εθνικό μας σπορ το ξέραμε. Πως το ταμπεραμέντο είναι και θέμα γονιδίων και αυτό το ξέραμε. Το πόσα ελληνικά ήξερε η Jennifer Aniston δεν ξέραμε, αλλά το μάθαμε κι αυτό.

Κατά τη διάρκεια του σόου "Celebrity Curse Off", η Jennifer Aniston νίκησε σε διαγωνισμό βρισίματος την συμπρωταγωνίστρια στα Φιλαράκια, Lisa Kudrow. Και όχι απλά νίκησε, αλλά για να τα καταφέρει χρησιμοποίησε και την εθνική μας βρισιά (για όσους δεν κατάλαβαν, ναι, το μαλ@κας λέω)!

Δείτε το απολαυστικότατο βίντεο με τις δύο πρώην "Φιλενάδες" να βρίζουν η μία την άλλη:

Tags: 

Στάθης Αγγελόπουλος: Δεν μ' αφήνουν να δώ την κόρη μου!

Ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, γιος του Μανώλη Αγγελόπουλου, κατέθεσε αγωγή εναντίον της πρώην συντρόφου του, με την οποία έχει αποκτήσει μία 2χρονη κόρη, γιατί δεν του επιτρέπει όπως λέει, να βλέπει την κόρη του.

Keira Knightley: Είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η διάσημη ηθοποιός, Keira Knightley, σύμφωνα με τις φήμες που ολοένα φουντώνουν, είναι τριών μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί! Η 29χρονη βρετανίδα, παντρεύτηκε πριν από περίπου έναν χρόνο με τον James Righton, τραγουδιστή του συγκροτήματος Klaxons, στο Μαζάν της Νότιας Γαλλίας, σε μία κλειστή τελετή.

Αργύρης Αγγέλου: Μάχη με την Google!

Ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, που τον γνωρίσαμε κυρίως από τις σειρές του Γιώργου Καπουτζίδη "Σαββατογεννημένες" και "Παρα Πέντε", εδώ και καιρό ήταν σε κόντρα με την εταιρεία κολοσσό της Google.

Στα 45 της συνεχίζει να μαγνιτίζει τα βλέματα η Jennifer Lopez!

Στην κυριολεξία έμειναν όλοι άφωνοι μόλις η εκρηκτική λατίνα σταρ έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων AMAs.

Η Lopez φορούσε ένα ροζ αέρινο φόρεμα του οίκου Reem Acra, που άφηνε να φανούν οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της. Το είχε συνδυάσει με απαστράπτουσες μεταλλικές γόβες του οίκου Christian Louboutin και το λουκ της συμπλήρωναν τα διακριτικά αλλά πανέμορφα σκουλαρίκια Norman Silverman.

Η εγκυμονούσα Liv Tyler μας δείχνει την κοιλίτσα της!

Η Liv Tyler ανέβασε στο Instagram μία υπέροχη και γλυκιά φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η 37χρονη ηθοποιός, περιμένει σε κάτι λιγότερο από τέσσερις μήνες να κρατήσει το δεύτερο μωράκι της στην αγκαλιά της και είναι ενθουσιασμένη γι΄αυτό! Αν και δεν το ανακοίνωσε από την αρχή και δεν έχει κάνει σχεδόν καθόλου δηλώσεις μεχρι τώρα, αποζημίωσε τους φαν της με αυτή την φωτογραφία!

Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε την Shannen Doherty!

Η αγαπημένη ηθοποιός των 90's μεγάλωσε πια. Αλλά πως να μην γίνει αυτό αφού έφτασε αισίως τα 43! Μπορεί να έχει μείνει στο μυαλό μας σαν την έφηβη Μπρέντα Γουόλς, από τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", αλλά πια, μόνο έφηβη δεν είναι!

Η αλήθεια είναι πως την γνωρίσαμε πολύ πιο πριν, από την σειρά "Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι", όπου έπαιζε την ανιψιά της Λώρα Ίνγκλς. Μετά, μας συστήθηκε ως Πρού, στις "Μάγισσες". Η αλήθεια είναι, πως όπου έπαιζε, γινόταν επιτυχία! Ή τουλάχιστον, ήξερε να ξεχωρίζει τι θα γινόταν επιτυχία, που κι αυτό είναι τεράστιο προσόν για μια ηθοποιό!

Η γυμνή Kim Kardashian στο εξώφυλλο του Paper!

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέα της Kim Kardashian, και μάλλον το κατάλαβε και είπε να προκαλέσει για άλλη μία φορά! Έτσι, η 34 χρονη πια Kim, εμφανίστηκε γυμνή στο εξώφυλλο του περιοδικού Paper.

Τίτλος του αφιερώματος στην χυμώδη τηλεπερσόνα ήταν "Break the internet: Kim Kardashian". Και προκάλεσε ακριβώς αυτό: κατάρρευση στο ίντερνετ από την ζήτηση των γυμνών φωτογραφιών της. Και πως να μην γίνει κάτι τέτοιο, αφού πραγματικά σπανίως βγάζει τελείως τα ρούχα της η Kim Kardashian για κάποια φωτογράφιση.

Σελίδες