Οκτώβριος 2016

Αλλάζουν όλα στον Αστέρα

Σε νέα εποχή μπαίνει ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Αττικής, το οποίο πέρασε σε αραβό-τουρκικά χέρια. Ο λόγος για τον Αστέρα Βουλιαγμένης ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κοσμικής Αθήνας που έχει φιλοξενήσει στα δωμάτια του, την πλαζ και τις καμπίνες του εκατοντάδες ονόματα της διεθνούς showbiz αλλά και της πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσίας.

Αγνώριστη η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Την έχουμε συνηθίσει με αυστηρό χτένισμα και ταγιέρ που απαιτεί η θέση της στην παρουσίαση ειδήσεων της ΕΡΤ και φυσικά όταν εμφανίστηκε τόσο λαμπερή σε επίδειξη μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο, άφησε τους πάντες άφωνους.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Αντριάνα Παρασκευοπούλου και την υπέρλαμπρη εμφάνισ'η της με θαλασσί φόρεμα, λευκά πουά και χτένισμα άλλης εποχής.

Η Αντριάνα είναι σύζυγος του διεθνούς Έλληνα μπασκετμπολίστα Νίκου Μπουντούρη και μητέρα δύο παιδιών, και σπάνια κάνει κοσμικές εμφανίσεις.

Στο show του Βασίλη Ζούλια, όμως, δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι του Σάκη Ρουβά στη Ρωσία

Στη Ρωσία βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή τη σημερινή εκδήλωση στην οποία θα εμφανιστεί.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα εμφανιστεί απόψε στο Κρεμλίνο ως επικεφαλής του καλλιτεχνικού προγράμματος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την ελληνορωσική φιλία.

Ο ίδιος μέσα από τα social media άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες από το ταξίδι του στη Ρωσία. Σε μία από αυτές ποζάρει στην Κόκκινη πλατεία.

Οι δικαιολογίες που θα βρει για να χωρίσετε και η αλήθεια που κρύβουν

Αν στη ζωή σου δεν έχεις φάει ούτε μία χυλόπιτα, σταμάτα να διαβάζεις το άρθρο τούτο. Για εσένα που έχεις ακούσει ατάκες χωρισμού, τόσες που γράφεις βιβλίο, συνέχισε να διαβάζεις. Έχουμε για εσένα την ακριβή μετάφραση (ερμηνεία) των δικαιολογιών που έχουμε ακούσει κατά καιρούς από ανδρικά χείλη!

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Βασιλείου στην Καίτη Παπανίκα

Την στήριξη του έδειξε ο Γιώργος Βασιλείου στην ηθοποιό Καίτη Παπανίκα, καθώς και οι δύο παλεύουν με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Καίτη Παπανίκα παλεύει με τον καρκίνο από το 2009 και ο Βασιλείου έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την εφημερίδα Freddo.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει γιατί δεν είναι πλέον στην τηλεόραση

Ο κόσμος τον αγάπησε και τον ακολούθησε σε όλες τις επαγγελματικές του επιλογές, σε όποια τηλεοπτική στέγη και αν βρέθηκε, πάντα φυσικά με την παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου. Ύστερα από 19 χρόνια αδιάλειπτης τηλεοπτικής παρουσίας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν βρίσκεται πλέον σε κάποια εκπομπή.

Η Σουηδική Ακαδημία ψάχνει τον Μπομπ Ντίλαν

Σχεδόν 24 ώρες αφότου ανακοινώθηκε η βράβευση με το Νόμπελ Λογοτεχνίας του αμερικανού τραγουδοποιού Μπομπ Ντίλαν, η Σουηδική Ακαδημία εξακολουθεί να μην έχει μιλήσει με τον βραβευθέντα, ο οποίος έδωσε ωστόσο στο μεταξύ μια συναυλία.

«Η Ακαδημία μίλησε με τον καλλιτεχνικό πράκτορα του Ντίλαν και επίσης με τον υπεύθυνο της περιοδείας του», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπός της, Οντ Τσίντριχ. Όμως, δεν κατέστη δυνατό να συνομιλήσει με τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρία Κορινθίου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Μαρία Κορινθίου το Σάββατο. Η είδηση αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε Καφέ».

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν η ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία, είχε τάσεις λιποθυμίας και με τη βοήθεια του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη πήγε στο νοσοκομείο.

Έκανε εξετάσεις και η διάγνωση ήταν άγχος και στρες και έχει πάθει υπερκόπωση

Απίστευτη επίθεση Γουμενίδη στην Καινούργιου

Στις αρχές του καλοκαιριού είχαμε ενημερωθεί πως στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου στο Έψιλον θα βρισκόταν και ο Νάσος Γουμενίδης.

Αυτό που είδαμε το πρωινό της 11ης Οκτωβρίου, σίγουρα δεν αποτελούσε ομάδα. Ο Γουμενίδης στη ζωντανή σύνδεση με την Καινούργιου την 'στόλισε' κανονικά ξεκινώντας τη συνομιλία του και λέγοντας πως έβαλε τα καλά του για να τιμήσει την Μις Τρέσα.

Και δεν πτοήθηκε εκεί. Παρ' ότι η Καινούργιου πάλεψε να συγκρατηθεί και εξέφρασε τα παράπονά της για τη στεναχώρια που της έχει προκαλέσει ο δημοσιογράφος, εκείνος επέμεινε, ξεμπροστιάζοντάς την.

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Κιμούλης

Ο Γιώργος Κιμούλης εχθές το απόγευμα (4/10)είχε ένα τροχαίο ατύχημα, οδηγώντας με την μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας. Μετά από ότι συνέβη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς τα τραύματά του ήταν ελαφρά και τη γλίτωσε με γρατζουνιές και μώλωπες. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έφυγε εν τέλει από το νοσοκομείο στις 9:30 το βράδυ με δεμένο πόδι, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Freddo, στο πλάι του για να τον συνοδεύσει βρέθηκε ο καλός του φίλος, Πέτρος Φιλιππίδης.

Σελίδες